Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στο Δημοτικό Θέατρο Αχαρνών Μίκης Θεοδωράκης

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

1 Σεπτεμβρίου 2022 10:15
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στο Δημοτικό Θέατρο Αχαρνών Μίκης Θεοδωράκης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Έλληνας κωμικός Αλέξανδρος Τσουβέλας έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Αχαρνών Μίκης Θεοδωράκης την Πέμπτη 1 Σεπτέμβριου στις 21:30.

Παράλληλα, έρχεται το 1ο Φεστιβάλ Πεντελικού Όρους.

Ήρθαν ξανά οι παρενέργειες... σχέσεων ,καθημερινότητας με εναλλαγή φωνών με πρόζα ,κωμικά σκετς και αυτοσχεδιασμό. Φρέσκες , ολοκαίνουργιες και καθόλου ανησυχητικές. Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας τα δίνει όλα επί σκηνής που του έλειψε πολύ και σας προσφέρει απλόχερα τον καλύτερό του εαυτό. Μαζί του εκτός απ τον Θανάση Παπαγεωργίου (δημιουργό του Γίδα TV) ο κωμικοτροχός...

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στο Δημοτικό Θέατρο Αχαρνών Μίκης Θεοδωράκης

Καμία παράσταση ίδια με την άλλη...Παρενέργειες σύντομα κοντά σας ,με πολύ γέλιο και αποστάσεις...

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Φεστιβάλ Ιωνικών Γιορτών στον Δήμο Νέας Σμύρνης

Αφιερωμένο στην επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, είναι το Πολιτιστικό Φεστιβάλ Ιωνικών Γιορτών, που ξεκίνησε στη Νέα Σμύρνη και διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του δήμου.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν στις 10 Οκτωβρίου, περιλαμβάνουν συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και μουσικά αφιερώματα, ωστόσο κορυφώνονται αυτές τις ημέρες της επετείου, με κεντρική εκδήλωση τη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα με την Ασπασία Στρατηγού και την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Ανδρέα Κατσιγιάννη, στις 3 Σεπτεμβρίου, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

«Το φετινό μας πρόγραμμα είναι από τα πιο πλούσια καλλιτεχνικά στην ιστορία του θεσμού, καθώς η φετινή χρονιά αποτέλεσε για εμάς μια νέα και διαφορετική πρόκληση, λόγω του εορτασμού της επετείου των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή», αναφέρει ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης Βαγγέλης Χατζατουριάν και προσθέτει: «Η πόλη μας οφείλει να ανταποκριθεί επάξια στον συμβολισμό που φέρει ως συνέχεια της Σμύρνης, πόλης-συμβόλου για τον απανταχού ελληνισμό».

Φεστιβάλ Ιωνικών Γιορτών στον Δήμο Νέας Σμύρνης

Στο φετινό πρόγραμμα των Ιωνικών Γιορτών έχουν ενταχθεί συναυλίες με καλλιτέχνες του ελληνικού τραγουδιού, όπως ο Γιώργος Νταλάρας (3/9), η Ρίτα Αντωνοπούλου και ο Μανώλης Ανδρουλιδάκης (29/8), ο Δήμος Βουγιούκας (30/8), η Νένα Βενετσάνου (2/9), ο Παντελής Θαλασσινός (5/9), ο Γιάννης Διονυσίου (6/9), ο Χρίστος Τσιαμούλης (12/9), ο Γεράσιμος Ανδρέατος (14/9), ο Κώστας Μακεδόνας (19/9), η Αφεντούλα Ραζέλη (1/10), αλλά και αφιερώματα σε μουσικούς που άφησαν το στίγμα τους στο ρεμπέτικο και σμυρναίικο τραγούδι, όπως οι Παναγιώτης Τούντας, Σπύρος Περιστέρης και Γιώργος Παπάζογλου.

Θεατρικές παραστάσεις από οργανισμούς όπως το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης (31/8), αλλά και με Έλληνες συγγραφείς, όπως ο Γιώργος Χρονάς (Η γυναίκα της Πάτρας, με την Ελένη Κοκκίδου, 20/9), ο Μηνάς Βιντιάδης (Στου Μποχώρη, με τον Κώστα Αρζόγλου και την Πέμυ Ζούνη, 21/9), ο Θωμάς Κοροβίνης (Η Ευθαλία του Γαλατά, με τη Νικολέτα Βλαβιανού 22/9), όλες αφιερωμένες στην επέτειο των 100 χρόνων, αλλά κι ένα έργο του Τζορτζ Μπέρναρντ Σο (Το επάγγελμα της κυρίας Γουόρεν, με τη Μαίρη Βιδάλη, 7/9). Ακόμη, στις 17/9 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση από την Αρμενική Επιτροπή Ελλάδας, με την 'Αλις Φουρουτζιάν.

Την 1η Σεπτεμβρίου θα προβληθεί στο 'Αλσος Νέας Σμύρνης και στο πλαίσιο των Ιωνικών Γιορτών, η ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη», σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη και στις 3 Σεπτεμβρίου πάλι στο 'Αλσος, η παιδική παράσταση της Κάρμενη Ρουγγέρη «Περσέας και Ανδρομέδα».

Τέλος, στις 9 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο 6ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Θέατρο

Ροή ειδήσεων

Share