Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

"Η Μεγάλη Πλεκτάνη" του Jordi Galceran δωρεάν στο Αττικό Άλσος - Μάθε πότε

Μην το χάσεις!

14 Ιουλίου 2022 15:19
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η νέα ανατρεπτική κωμωδία του καλοκαιριού, "Η Μεγάλη Πλεκτάνη" του Jordi Galceran, θα παιχτεί αύριο Παρασκευή 15 Ιουλίου, δωρεάν στο Αττικό Άλσος.

Στο θεατρικό πρωταγωνιστούν μεγάλα ονόματα. Λεωνίδας Κακούρης, Δήμητρα Ματσούκα, Χάρης Γρηγορόπουλος, Θανάσης Πατριαρχέας και Κατερίνα Νικολοπούλου ενώνουν τις δυνάμεις και δίνουν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε όλες τις εκδηλώσεις του Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων.

Το έργο

Ένας διεφθαρμένος υπουργός. Μια υπάλληλος της εταιρίας φυσικού αερίου με οικογενειακά προβλήματα. Ένα κολ γκερλ με άποψη. Ένας ανάπηρος πατέρας και ένας άντρας αίνιγμα. Ακούγεται σαν ανέκδοτο, αλλά είναι πολύ περισσότερα…
Είναι οι ήρωες της πολύ έξυπνης κωμωδίας του Jordi Galceran "Η μεγάλη πλεκτάνη (Fuga"), σε σκηνοθεσία Σταύρου Στάγκου και παραγωγή της Erofili Productions, που θα περιοδεύσει στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι.

Λίγα λόγια για το έργο:
Μοραλέχα, πλούσιο προάστιο της Μαδρίτης. Ο Ισίδρο Γκαλιάνα (Λεωνίδας Κακούρης), μέχρι πρόσφατα Υπουργός Βιομηχανίας και Ενέργειας και υπόλογος ενός εξωφρενικού σκανδάλου περί χρηματισμού, είναι έτοιμος να εκπληρώσει την τελευταία του επιθυμία πριν αυτοκτονήσει: να κάνει σεξ με μια πόρνη. Όταν όμως ξαφνικά χτυπάει το κουδούνι και εμφανίζεται μπροστά του η εκρηκτική Βισέντα (Δήμητρα Ματσούκα) για να ελέγξει τη διαρροή αερίου στη βίλα του, τα σχέδια του για αυτοκτονία και σεξ πάνε περίπατο…

Στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ της Περιφέρειας Αττικής στο θέατρο "Κατίνα Παξινού" στο Αττικό Άλσος.

Κρατήσεις θέσεων θα γίνονται μέσω του www.ticketservices.gr.

 

Θέατρο

Ροή ειδήσεων

Share