Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

City Garden by Christmas Theater: Οι τελευταίες παραστάσεις του Ιουνίου - Μην τις χάσεις

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

28 Ιουνίου 2022 13:34
City Garden by Christmas Theater: Οι τελευταίες παραστάσεις του Ιουνίου - Μην τις χάσεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα Καλοκαίρια είναι για τα ζούμε μέχρι το μεδούλι. Συναυλίες, θέατρα, μπάνια, βόλτες, φίλοι! Το City Garden by Christmas Theater, είναι εδώ για να σου προσφέρει υπέροχες παραστάσεις που θα δώσουν ακόμα περισσότερο νόημα στα καλοκαίρια σου. Για τον μήνα Ιούνιο, έχουν μείνει ακόμα 3 παραστάσεις. Μην της χάσεις!

Παράλληλα, η Μαρίνα Σάττι, έρχεται στον Κήπο του Μεγάρου για μία μοναδική συναυλία.

Χειμερινοί Κολυμβητές - "Μα πού θα πάει ο καιρός;"

Τρίτη 28 Ιουνίου στις 21.00

Μετά την περσινή επιτυχημένη συναυλία τους οι Χειμερινοί Κολυμβητές, το μακροβιότερο ελληνικό σχήμα, έρχεται και φέτος στο CT Garden Festival, με νέα τραγούδια και παλιά κι ένα τσουβάλι ερωτηματικά.

Κι όπως συνηθίζουν, και αυτή η συναυλία τους, θα…χτιστεί «επί τόπου» με τη συμμετοχή του κοινού. Κάθε βραδιά για τους Χειμερινούς Κολυμβητές, είναι μία μουσική πρόταση, φτιαγμένη από δεξιοτέχνες μουσικούς, που συνδυάζουν παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία και δημιουργούν μία ευδιάθετη και ζεστή ατμόσφαιρα.

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές διανύουν την πορεία τους από το 1981, όταν εμφανίστηκαν με τον ομώνυμο δίσκο τους, αλλά και από το 1965 όταν σχηματίστηκε ο αρχικός τους πυρήνας. Το ταξίδι τους στην ελληνική μουσική περιλαμβάνει έως σήμερα τους δίσκους «Χειμερινοί Κολυμβητές», «Από το πάρκο στη Μυροβόλο», «Μ’ αγαπάς;» «Δακοκτόνοι», «Όχι λάθη, πάντα λάθη», «Η μαστοράντζα του Ερντεμπίλ», «Το πέρασμά σου» και «23 κόκκινα φώτα». Τραγούδια που σιγοτραγουδά το κοινό στις συναυλίες τους όπου κι αν έχουν εμφανισθεί από κάθε γωνιά της Ελλάδας μέχρι τη Μασσαλία και την Αδελαΐδα της Αυστραλίας.

Τιμές εισιτηρίων:

VIP ΖΩΝΗ: 25 ευρώ
Α ΖΩΝΗ: 20 ευρώ
Β ΖΩΝΗ: 15 ευρώ
Γ ΖΩΝΗ ΟΡΘΙΩΝ: 12 ευρώ
Γ ΖΩΝΗ ΟΡΘΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ: 10 ευρώ
AMEA: 10 ευρώ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700)

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Ελευθερία Αρβανιτάκη - Γιώργος Περρής - ‘‘Πάρε με αγκαλιά και πάμε’’

Τετάρτη 29 Ιουνίου

Μετά το sold out του περασμένου Σεπτεμβρίου, η Ελευθερία Αρβανιτάκη επανέρχεται στο CT Garden Festival, αυτήν τη φορά… παίρνοντας αγκαλιά τον Γιώργο Περρή.

Η διαχρονική Ελληνίδα ερμηνεύτρια συναντά επί σκηνής έναν από τους σημαντικότερους διεθνείς ερμηνευτές της νεότερης γενιάς σε μια συναυλία γεμάτη δυνατά τραγούδια…

Η φωνή της Ελευθερίας Αρβανιτάκη δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένα στυλ ούτε εγκλωβίζεται σε κάποιο πλαίσιο. Με πολλά πετυχημένα άλμπουμ στο ενεργητικό της, χιλιάδες συναυλίες, πλατινένιους και χρυσούς δίσκους, αξιοθαύμαστη παρουσία στο παγκόσμιο καλλιτεχνικό στερέωμα αλλά και πλείστους διθυράμβους στον διεθνή Τύπο.

Οι New York Times χαρακτήρισαν την Ελευθερία Αρβανιτάκη ως “μια σοπράνο που συνδυάζει τη γλυκύτητα με τη θέρμη, την καθαρότητα και την ευαισθησία με μια αίσθηση θλίψης και μελαγχολίας”.

Ο καταξιωμένος Γιώργος Περρής είναι ο νεότερος διεθνής τραγουδιστής μας, ο πρώτος Έλληνας ερμηνευτής που συνδέθηκε με τα βραβεία Grammy ως “ένας από τους επιδραστικότερους τραγουδιστές της παγκόσμιας μουσικής”. Το τραγούδι του “Καρδιά κοίτα” από τη συνεργασία του με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και την Λίνα Νικολακοπούλου, κέρδισε τις καρδιές του κοινού και ξεπέρασε τα 3 εκατ. προβολές στο YouTube. Έχει συνεργαστεί με τον Michel Legrand και την Lara Fabian ενώ το τηλεοπτικό του αφιέρωμα “A Sunset In Greece” ξεπέρασε τους 120 εκ. τηλεθεατές στην Αμερική.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιώργος Περρής πρωτοσυναντήθηκαν μουσικά στην εκπομπή “Μουσικό Κουτί” του Νίκου Πορτοκάλογλου τον Φεβρουάριο του 2021. Το υπέροχο ταίριασμά τους, γέννησε την ιδέα μίας συναυλίας με μεγάλα τραγούδια, κέφι, συγκίνηση, όμορφα ντουέτα αλλά και προσωπικές στιγμές γεμάτες φως, γεννώντας την προσδοκία μιας μαγικής βραδιάς.

Τιμές Εισιτηρίων

VIP ΖΩΝΗ: 25 ευρώ
Α ΖΩΝΗ: 20 ευρώ
Β ΖΩΝΗ: 15 ευρώ
Γ ΖΩΝΗ: ΟΡΘΙΩΝ 12 ευρώ
Γ ΖΩΝΗ: ΟΡΘΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ: 10 ευρώ
AMEA: 10 ευρώ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700)

Κλείσε εδώ το εισιτήριο

Κάρμεν Ρουγγέρη - «ΠΕΡΣΕΑΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ»

Πέμπτη 30 Ιουνίου

Με αυτή τη σκέψη, φέτος η παιδική σκηνή Κάρμεν Ρουγγέρη θα ταξιδέψει αυτό το καλοκαίρι με την πιο παραμυθένια ιστορία της Μυθολογίας μας.

Ένα παραμύθι που ξεκινάει από τον Δία μεταμορφωμένο σε χρυσή βροχή! Το αγκάλιασμα της χρυσής αυτής βροχής με τη Δανάη, την πεντάμορφη βασιλοπούλα απ’ το Άργος, θα φέρει στον κόσμο ένα μωρό. Ένα θεϊκό μωρό, που μεγαλώνοντας θα γίνει ένας από τους πιο ξακουστούς ήρωες της ανθρωπότητας.

Λίγες μέρες μετά τη γέννηση του, ο Περσέας θα βρεθεί μαζί με τη μητέρα του σε ένα σεντούκι πεταμένο στη θάλασσα. Τα κύματα θα φέρουν το σεντούκι αυτό στη Σέριφο, το πανέμορφο νησί. Εκεί θα τους περισώσει ένας ψαράς ο Δίκτης, που θα τους φιλοξενήσει και θα γίνει αργότερα δάσκαλος, καλός, για το μικρό Περσέα.

Τα χρόνια θα περάσουν γρήγορα όπως τα παραμύθια. Ο Περσέας θα γίνει ολόκληρο παλικάρι και θα αναλάβει να πάει στις γοργόνες, να κόψει το κεφάλι της Μέδουσας. Ο δρόμος θα είναι δύσκολος, γεμάτος περιπέτειες, αγωνία και εκπλήξεις. Εκεί θα συναντήσει τον έρωτα… Σίγουρα κανένας μύθος δεν είναι τόσο παραμυθένιος, όσο ο Περσέας και η Ανδρομέδα.

Μια παράσταση με πανέμορφα σκηνικά και κοστούμια, με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια, με προβολές.

Μια παράσταση προσεγμένη στη λεπτομέρεια, φτιαγμένη με πολλή αγάπη και σεβασμό για τα παιδιά.

Τιμές Εισιτηρίων

VIP ΖΩΝΗ: 18 ευρώ
Α ΖΩΝΗ 15 ευρώ
Β ΖΩΝΗ 13 ευρώ
Γ ΖΩΝΗ 10 ευρώ
AMEA: 10 ευρώ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700)
Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια πληροφορίες: 211 7701700

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Θέατρο

Ροή ειδήσεων

Share