Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στο ΡΕΝΤΗ, σήμερα 21 Ιουνίου - Για ατελείωτο γέλιο

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

21 Ιουνίου 2022 14:18
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στο ΡΕΝΤΗ, σήμερα 21 Ιουνίου - Για ατελείωτο γέλιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήρθαν ξανά οι παρενέργειες... σχέσεων ,καθημερινότητας με εναλλαγή φωνών με πρόζα ,κωμικά σκετς και αυτοσχεδιασμό. Φρέσκες, ολοκαίνουργιες και καθόλου ανησυχητικές. Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας τα δίνει όλα επί σκηνής που του έλειψε πολύ και σας προσφέρει απλόχερα τον καλύτερό του εαυτό, στο Ανοιχτό Θέατρο "Μ. Θεοδωράκης" Ρέντης.

Μαζί του εκτός από τον Θανάση Παπαγεωργίου (δημιουργό του Γίδα TV) ο κωμικοτροχός...

Καμία παράσταση ίδια με την άλλη...Παρενέργειες σύντομα κοντά σας ,με πολύ γέλιο και αποστάσεις...

Τιμή Εισιτηρίου 13,00€

Με την ευκαιρία δες εδώ τις παραστάσεις του Καλοκαιριού 2022 στην Επίδαυρο.

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στο ΡΕΝΤΗ, σήμερα 21 Ιουνίου - Για ατελείωτο γέλιο

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Η Μήδεια του Ευριπίδη "ταξιδεύει" στην Ελλάδα - Πότε θα βρίσκεται Aττική;

Η Μήδεια του Ευριπίδη, όπως την διασκεύασαν και την φαντάστηκαν o Αιμίλιος Χειλάκης και ο Μανώλης Δούνιας με την Αθηνά Μαξίμου στον ομώνυμο ρόλο θα περιοδεύσει στα ανοιχτά θέατρα της Αττικής και σε ολόκληρη την Ελλάδα το καλοκαίρι του 2022 με αφετηρία το θέατρο Πέτρας στις 29 Ιουνίου.

Σε αυτό το ανέβασμα του σπαρακτικού έργου του παγκόσμιου θεάτρου, οι σκηνοθέτες ακολουθούν το πρότυπο της αρχαίας τραγωδίας που θέλει τρεις υποκριτές να υποδύονται όλα τα πρόσωπα του δράματος. Η Αθηνά Μαξίμου, ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Αναστάσης Ροϊλός αναλαμβάνουν τους ρόλους του έργου, ενώ στο Χορό συναντάμε δύο κορυφαίες: τη Γιώτα Νέγκα και τη Μυρτώ Αλικάκη.

Το εμβληματικό έργο της αρχαίας ελληνικής γραμματείας παρουσιάζεται σε καινούργια μετάφραση του Γιώργου Μπλάνα και πρωτότυπη ζωντανή μουσική του Δημήτρη Καμαρωτού. Τα σκηνικά και τα κοστούμια υπογράφει η Εύα Νάθενα, την κίνηση επιμελείται η Πατρίσια Απέργη και τους φωτισμούς ο Νίκος Βλασόπουλος.

Στο Χορό συναντάμε μερικούς από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς και χορευτές της νέας γενιάς: Πετρίνα Γιαννάκου, Μάιρα Γραβάνη, Αλεξάνδρα Δρανδάκη, Γιώργος Ζυγούρης, Ελευθερία Κοντογεώργη, Εριέττα Μανούρη, Βασίλης Μπούτσικος, Γιώργος Νούσης, Δάφνη Σταθάτου. Μαζί τους επί σκηνής ο συνθέτης Δημήτρης Καμαρωτός.

Στη Μήδεια ο έρωτας ανατρέπει τη λογική, μεταμορφώνει τους ανθρώπους, πολιορκεί ακόμη και τις πιο ιερές σχέσεις όπως αυτή ανάμεσα στη μητέρα και τα παιδιά της. Η Μήδεια σκοτώνει τα παιδιά της όχι απλώς για να εκδικηθεί τον Ιάσονα, αλλά κυρίως για να τα σώσει από τα χέρια των εχθρών της, για να μην επιτρέψει στην εξουσία να τα δολοφονήσει. Γι΄ αυτό ο Ευριπίδης –παρά την αποτρόπαια πράξη της- στο τέλος, αντί να την τιμωρήσει, την αποθεώνει.

Η Μήδεια του Ευριπίδη

Οι παραστάσεις στην Αττική

Τετάρτη 29/6 - 21:00

Θέατρο Πέτρας - Πετρούπολη, Αττική

Παρασκευή 1/7 - 21:00

Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας - Αγ. Ιωάννης Ρέντης, Αττική

Δευτέρα 1/8 - 21:00

Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο - Λαύριο, Αττική

Σάββατο 27/8 - 21:00

Αθλητικό & Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης - Νέα Μάκρη, Αττική

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Θέατρο

Ροή ειδήσεων

Share