Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022

Ερωτευμένα άλογα από την ομάδα «Εν Δυνάμει» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

14 Ιουνίου 2022 12:35
Ερωτευμένα άλογα από την ομάδα «Εν Δυνάμει» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά φιλοξενεί την παράσταση Ερωτευμένα Άλογα από την ομάδα «Εν Δυνάμει» σε σκηνοθεσία Ελένης Ευθυμίου από τις 10 Ιουνίου και για 9 μόνο παραστάσεις.

Η παράσταση παρουσιάστηκε στο 4ο Φεστιβάλ Δάσους 2018, στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2019 και περιόδευσε επιτυχημένα στην Ευρώπη (Πολωνία, Βουλγαρία, Κύπρο και Πορτογαλία) με την υποστήριξη του προγράμματος Perform Europe την άνοιξη του 2022. Επέστρεψε στο θέατρο όπου πρωτοπαρουσιάστηκε, στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, στη Σκηνή «Σωκράτης Καραντινός» της Μονής Λαζαριστών, τον Απρίλιο και Μάιο 2022, για 8 παραστάσεις, με εξαιρετικά θερμή ανταπόκριση του κόσμου.

Μετά και τη θριαμβευτική της πορεία στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζοντας το ταξίδι της, επισκέπτεται το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για 9 μόνο παραστάσεις.

Η παράσταση θα φιλοξενηθεί από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στην κεντρική σκηνή, στις 10, 11, 12 και 14, 15, 16, 17 Ιουνίου στις 21:00, 18 Ιουνίου στις 19:00 και στις 21:30

Με την ευκαιρία ενημερώσου εδώ για τις παραστάσεις του καλοκαιριού στην Επίδαυρο για το 2022.

Η παράσταση

Τι είναι ο έρωτας; Πώς τον βιώνουμε; Έχουμε όλοι πρόσβαση σε αυτόν; Τρίτο μέρος της τριλογίας Το Άλλο το Κανονικό, η οποία προέκυψε από την ανάγκη των νέων καλλιτεχνών, με και χωρίς αναπηρία, της ομάδας «Εν Δυνάμει» να μοιραστούν ανοιχτά προσωπικές ιστορίες και να ερευνήσουν οικουμενικές πτυχές της ανθρώπινης ιδιαιτερότητας.

Η παράσταση Ερωτευμένα Άλογα, σε σκηνοθεσία Ελένης Ευθυμίου, είναι μια παράσταση για τον έρωτα, αυτή την «αναπηρία» που εξουσιάζει, τορπιλίζει, δυναμιτίζει, τρελαίνει, φλέγει. Μια παράσταση-ύμνος στην πηγαία ζωτικότητα, στη γενετήσια ορμή, σε όλες τις αισθήσεις που έχουν περιχαρακωθεί από μια αυστηρά ορθολογιστική αντίληψη της ζωής. Μια παράσταση που ξεπερνά τους κοινωνικούς φραγμούς και παραμερίζει εμπόδια για να μιλήσει για το ά-λογο, το ένστικτο, το απαγορευμένο, τη φαντασία, την ψυχή που τελικά επιμένει στην αναζήτηση του ολοκληρωτικού και αμφίδρομου έρωτα.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Θέατρο

Ροή ειδήσεων

Share