Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

5 θεατρικές παραστάσεις στην Αθήνα που δεν πρέπει να χάσετε

Αξίζει να τις παρακολουθήστε!

25 Μαΐου 2022 12:26
5 θεατρικές παραστάσεις στην Αθήνα που δεν πρέπει να χάσετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας πολύ ενδιαφέρον τρόπος για να περάσεις το απόγευμα σου και να ψυχαγωγηθείς είναι να παρακολουθήσεις μία από τις πολυάριθμες θεατρικές παραστάσεις που παίζονται στην Αθήνα.

Το Athensmagazine.gr έκανε μία έρευνα και εντόπισε 5 θεατρικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσεις.

Με την ευκαιρία ανακαλύψτε εδώ 6 εκδηλώσεις στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος που δεν πρέπει να χάσετε.

Αμερικάνικος βούβαλος

Φούρνος, Μαυρομιχάλη 168

Παρακολουθώντας μία ημέρα από τη ζωή τριών μικροαπατεώνων, το έργο-σταθμός καταγράφει τη ματαιότητα του αμερικανικού ονείρου και την ταύτιση του κυνηγιού της επιτυχίας με το κέρδος.

Ερμηνεύουν: Θ. Σαράντος, Χρ. Στυλιανού, Π. Σκαρτσολιάς. Μετάφρ.: Δ. Τάρλοου. Σκην.-κοστ.: Άση Δημητρολοπούλου. Μουσ.: Κ. Ευαγγελίδης. Ακατάλληλο για ανηλίκους.

Αμόλα καλούμπα

ProjectR, Λαγουμιτζή 32 & Αλ. Πάντου 10

Ένας αποτυχημένος συγγραφέας επιθυμεί να γράψει τη μεγαλύτερη θεατρική επιτυχία του αιώνα, σε μια παράσταση εμπνευσμένη από το σαιξπηρικό σύμπαν, με τραγούδι και χορό.

Ερμηνεύουν: Αν. Αριστοτέλους, Κ. Παναγιωτοπούλου, Κ. Χιντηράκη, Γ. Κλειδέρης.

Αριστερόχειρες

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Ηρώων Πολυτεχνείου & Βασ. Γεωργίου

Ένα έργο με ισχυρό πολιτικό πρόσημο για τις παιδοπόλεις, που ίδρυσε η βασίλισσα Φρειδερίκη κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου, κι άλλα ιστορικά γεγονότα που διαμόρφωσαν τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.

Από την ομάδα 4Frontal. Ερμηνεύουν: Τ. Δημητρόπουλος, Ελ. Κουτσιούμπα, Χ. Κρεμμύδας, Ν. Μαϊστράλη, Π. Τοψίδης. Σκην.-κοστ.: Γ. Μπούρδα. Φωτ.: Σ. Μπιρμπίλης.

Αυτά είναι

Κλειστό Φαλήρου Τάε Κβον Ντο, Αεροπόρου Αριστοτέλη Μωραΐτη

Το μεγαλύτερο σόου της καριέρας του ετοίμασε ο γνωστός κωμικός κι ένας από τους κατεξοχήν εκπροσώπους της σκηνής του stand-up στην Ελλάδα, σχολιάζοντας κάθε λεπτομέρεια της καθημερινότητας.

Οι γείτονες από πάνω

Πειραιώς 131, Πειραιώς 131

Η ζωή ενός παντρεμένου επί 15 χρόνια ζευγαριού ταράζεται από τη μετακόμιση των νέων του γειτόνων στο έργο του Ισπανού συγγραφέα Σεσκ Γκέι, που μεταφέρεται στην ελληνική πραγματικότητα.

Ερμηνεύουν: Αλ. Παλαιολόγου, Δ. Σταρόβας, Γ. Κοψιδάς, Υ. Παπαδοπούλου. Σκην.: Μ. Τσαγκάρη. Κοστ.: Ν. Παναγιώτου. Φωτ.: Δ. Κουτάς. Κατάλληλο για άνω των 16 ετών.

 

Θέατρο

Ροή ειδήσεων

Share