Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Μία ταξιθέτρια σας υποδέχεται για μοναδικές θεατρικές βραδιές

14 Σεπτεμβρίου 2011
Μία ταξιθέτρια σας υποδέχεται για μοναδικές θεατρικές βραδιές

Μια Tαξιθέτρια(SOLO), πρόκειται να δούμε από 24/09-3/10, να παραπαίει στη ζωή της και όλα αυτά μέσα στο Μέγαρον Μακέδου.

Μην το ψάχνετε στο χάρτη! Πρόκειται για ακόμα ένα μη θεατρικό χώρο, ο οποίος παρόλα αυτά θα τεθεί στην υπηρεσία της «σκηνής». Εκεί μέσα ζει η Έλενα. Μια γυναίκα διχασμένη, από τη μια στο λαμπερό κόσμο του θεάματος -καθότι είναι ταξιθέτρια στη σκάλα του Μιλάνου- και από την άλλη στο σκουπιδότοπο/κελί/σπίτι της.

Πρόκειται για ένα άνθρωπο που παραπαίει, δεν δρα ή για την ακρίβεια αρνείται να δράσει. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να βυθίζεται στις εξαρτήσεις της. Τις φοβίες της, τις ξορκίζει με μνήμες του παρελθόντος και κάπου εκεί είναι που η παράνοια της χτυπάει την πόρτα.

Το κείμενο είναι βασισμένο της Έλενας Σοπράνο «Η Ταξιθέτρια», ενώ αν είστε φιλότεχνοι και παρακολουθείται διάφορα installations, ανά τον κόσμο, τότε και το εικαστικό περιβάλλον της παράστασης θα δώσει μια νότα από την εγκατάσταση «My Bed» της Τρέισι Έμιν.

Α και το καλύτερο είναι πως υπάρχει ελεύθερη εισφορά εισόδου, οπότε το τι θα δώσετε ή αν θα δώσετε, είναι αποκλειστικά στο χέρι σας.

Info:

Σουρμελή 8 (προέκταση οδού Αβέρωφ)
Αθήνα
τηλ. 6997166210

 

Θέατρο

Ροή ειδήσεων

Share