Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

«Ρινόκερος»: Φεύγει ο Άρης Σερβετάλης, έρχεται ο Αιμιλιανός Σταματάκης

Στις 16/12 πρόκειται να ξεκινήσουν και πάλι οι παραστάσεις

28 Νοεμβρίου 2021 12:32
 «Ρινόκερος»: Φεύγει ο Άρης Σερβετάλης, έρχεται ο Αιμιλιανός Σταματάκης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ηθοποιός Αιμιλιανός Σταματάκης θα πάρει τη θέση του Άρη Σερβετάλη, μετά τη παραίτησή του από τη παράσταση «Ρινόκερος». Στις 16/12 πρόκειται να ξεκινήσουν και πάλι οι παραστάσεις.

Η ανακοίνωση

«Η ομάδα του «Ρινόκερου» και ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας με πίστη στη αξία της θεατρικής πράξης ανασυντάσσονται και με την αγάπη του θεατρόφιλου κοινού σε λίγες μέρες ο «Ρινόκερος» μας θα ανέβει και πάλι στη σκηνή με την σύμπραξη του αγαπημένου μας ηθοποιού Αιμιλιανού Σταματάκη που έχει την χαρά και την τόλμη να αναμετρηθεί με τον ρόλο του Μπερανζέ.

Οι πρόβες έχουν ήδη αρχίσει.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας μας και τον ευχαριστούμε.

Οι Παραστάσεις του «Ρινόκερου» θα επαναληφθούν από τις 16 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Κιβωτός».

σταματάκης-1

Άρης Σερβετάλης: Τον "δικαιώνει" η εταιρεία παραγωγής του "Ρινόκερου"

Μετά από μία εβδομάδα "λάσπης" προς το πρόσωπο του και επιθέσεων από συναδέλφους του, για τη παραίτηση του από τη παράσταση "Ρινόκερος", ήρθε η δικαίωση για τον Άρη Σερβετάλη και μάλιστα από την ίδια εταιρεία παραγωγής, η οποία αναλαμβάνει την ευθύνη για το σούσουρο που προκλήθηκε τις τελευταίες μέρες.

Το ερώτημα είναι, γιατί αυτή η πολυαναμενόμενη απάντηση δεν δημοσιοποιήθηκε νωρίτερα, αφήνωντας τον ηθοποιό όλο αυτό το διάστημα εκτεθειμένο και βορά αρνητικών σχολίων.

Η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής "ΤΕΧΝΗΧΩΡΟΣ"

«Ως εταιρεία παραγωγής της παράστασης Ρινόκερος και βλέποντας να αναπτύσσονται διάφορες παραφιλολογίες γύρω από την αποχώρηση του πρωταγωνιστή μας από την παράσταση, θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές οτι ο Αρης Σερβετάλης είχε δηλώσει από το καλοκαίρι την πρόθεσή του να μην συμμετέχει στην παράσταση εφόσον τα θέατρα λειτουργήσουν μόνο για εμβολιασμένους.

Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων για τους κλειστούς χώρους, η αποχώρηση του κρίθηκε από τη μεριά του δεδομένη. Ως εκ τούτου θεωρούμε καθήκον μας να αναλάβουμε την ευθύνη μας απέναντι στους εργαζόμενους και τους συντελεστές της παράστασης.

Οι συγκεκριμένες ενέργειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Η εταιρεία παραγωγής, ΤΕΧΝΗΧΩΡΟΣ»

 

Θέατρο

Ροή ειδήσεων

Share