Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Ενθουσίασε το κοινό η Solo stand up comedy «Best Of» του Λάμπρου Φισφή

Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2021

6 Ιουλίου 2021 15:30
Ενθουσίασε το κοινό η Solo stand up comedy «Best Of» του Λάμπρου Φισφή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2021 τη Δευτέρα 5 Ιουλίου στο Αίθριο Θέατρο (Λ. Κηφισίας 219) στο Μαρούσι έλαβε χώρα η Solo Stand up Comedy του γνωστού κωμικού Λάμπρου Φισφής με κείμενα από τα one man show «Να Ένας Σοφός», «Δες το Θετικό» και «Να το Φως».

Η stand up comedy αποτελεί τέχνη με ιδιαιτερότητες και το απέδειξε. Ο Λάμπρος Φισφής σε άμεση επαφή με το κοινό μετέφερε χιουμοριστικές ιστορίες και αστεία που ξεσήκωσαν όσους βρέθηκαν στο Αίθριο θέατρο του Αμαρουσίου δημιουργώντας πραγματική ατμόσφαιρα χαλάρωσης με άφθονο γέλιο.

Τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου μετέφερε στο κοινό, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΚΕΔΑ) Νίκος Πέππας. Τέλος συνεχάρη τον καλλιτέχνη για την επιτυχημένη εμφάνισή του τονίζοντας την προσφορά του, που ειδικά τώρα, στις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες που διανύουμε η ανάγκη του κόσμου να γελάσει, είναι πολύ μεγάλη.

παράσταση φεστιβάλ αμαρουσίου

Την παράσταση παρακολούθησαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βαγγέλης Κάββαλος, ο Πρόεδρος του ΟΙΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Νέας Γενιάς & Εθελοντισμού Γιάννης Ιωαννίδης, η Δημοτική Σύμβουλος Μάντυ Ρώτα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Μπούρας, ο Σύμβουλος Δημάρχου επί θεμάτων Αθλητισμού Χρυσόστομος Σχινάς.

Το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου, συνεχίζεται στο Αίθριο Θέατρο, Λ. Κηφισίας 219, με την μουσική παράσταση του Αλκίνοου Ιωαννίδη «Electric Solo», Τετάρτη 7 Ιουλίου | 21:00 – Με ένα solo πρόγραμμα, ειδικά διαμορφωμένο, ο αγαπημένος τραγουδοποιός εμφανίζεται έτοιμος να μοιραστεί νέες ιστορίες. Μόνος επί σκηνής, ταυτόχρονα όμως μαζί με όλους και όλες μας, αντανακλά τα όνειρα και τις πραγματικότητες της εποχής και της ζωής μας.

Φισφής παράσταση

Η Διεύθυνση Αθλητισμού & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζει τις εκδηλώσεις στη Βορέειο Βιβλιοθήκη την Τρίτη 6 Ιουλίου 2021 / 21:00, με τη μουσική παράσταση «Το Μουσικό της Ελλάδας Νήμα» Συναυλία Συμφωνικής Ορχήστρας Novarte σε μια σύμπραξη με το σύνολο Χρυσέα Φόρμιγξ.

 

Θέατρο

Ροή ειδήσεων

Share