Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023

Γιώργος Θεοφάνους - Μανώλης Μητσιάς: «Ό,τι Θέλω Είναι Αυτό»

Στίχοι: Φίλιππος Γράψας

6 Απριλίου 2023 15:43
Γιώργος Θεοφάνους - Μανώλης Μητσιάς: «Ό,τι Θέλω Είναι Αυτό»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Θεοφάνους συναντά μουσικά τον Μανώλη Μητσιά και μας χαρίζουν το album «Ό,τι Θέλω Είναι Αυτό», σε στίχους του ποιητή Φίλιππου Γράψα, που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Ο μεγάλος ερμηνευτής, που έχει χαράξει μία ανεξίτηλη μουσική διαδρομή μετρώντας περισσότερα από 50 χρόνια παρουσίας, ενώνει τις δυνάμεις του με δύο εξίσου σπουδαίους δημιουργούς, με πλούσιο έργο και γραφή.

Το «Ό,τι Θέλω Είναι Αυτό» είναι ένα album με 10 τραγούδια, που φέρνουν στο σήμερα το καλό το λαϊκό τραγούδι, μεταξύ των οποίων δύο ντουέτα του Μανώλη Μητσιά με την Ελένη Βιτάλη και τον Μπάμπη Στόκα.

Προπομπό του album αποτέλεσε το χασάπικο «Αν Βρεις Στα Μέτρα Σου Θεό», το οποίο ακούστηκε πρώτη φορά στη σειρά «Μαύρο Ρόδο», ενώ το τρέχον single είναι το ομότιτλο «Ό,τι Θέλω Είναι Αυτό», που επίσης αποκαλύφθηκε μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΜEGA, προκαλώντας ενθουσιασμό στο κοινό.

Επίσης, ένα τραγούδι είναι γραμμένο με αφορμή και έμπνευση από τον Μάρκο Βαμβακάρη και την «Φραγκοσυριανή» του: στο τραγούδι «Να ‘Ταν Η Φραγκοσυριανή», που «κλείνει» το album, «συμμετέχει» και ο Μάρκος Βαμβακάρης με την πρωτότυπη πενιά του στο μπουζούκι, σε μία μουσική συνάντηση με τον Γιώργο Θεοφάνους στο πιάνο.

Βρείτε το album «Ό,τι Θέλω Είναι Αυτό» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής: Spotify: https://spoti.fi/3nN6cjuiTunes/Apple Music: https://apple.co/3Kgt3eHDeezer: https://bit.ly/3maMIox

https://panikmusic.grhttp://bit.ly/PanikRecords_Facebookhttp://bit.ly/PanikRecords_YouTubehttp://bit.ly/PanikRecords_Instagramhttp://bit.ly/PanikRecords_TikTokARTISTS'S SOCIAL MEDIAΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣInstagram: https://www.instagram.com/theofanousgΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣInstagram: https://instagram.com/manolismitsias

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share