Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023

Δέσποινα Βανδή x Kings – «Ya Habibi»: To «εκρηκτικό» hit κυκλοφορεί!

Μην το χάσετε!

5 Απριλίου 2023 14:29
Δέσποινα Βανδή x Kings – «Ya Habibi»: To «εκρηκτικό» hit κυκλοφορεί!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Δέσποινα Βανδή συναντά μουσικά τους Kings και μας ξεσηκώνουν με το «Ya Habibi», που κυκλοφορεί από την Panik Records!

Η super star Δέσποινα Βανδή, που έχει χαράξει τη δική της ανεπανάληπτη διαδρομή χαρίζοντάς μας μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες, ενώνει τις δυνάμεις της με τους «εκρηκτικούς» Kings, που τον τελευταίο καιρό έχουν παρουσιάσει σερί mega hits με τα «Madame» και «Macarena».

To «Ya Habibi», σε μουσική Teo Tzima και στίχους Teo Tzima και Johnny King, είναι ένα δυναμικό κι ανεβαστικό track, με εξαιρετικούς μουσικούς συνδυασμούς, catchy στίχους και τη δυνατή χημεία της Δέσποινας Βανδή και των Kings.

Το «Ya Habibi» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, ενώ σύντομα θα αποκαλυφθεί στο YouTube το music video του.

Βρείτε το «Ya Habibi» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:Spotify: https://spoti.fi/40NKnOXiTunes/Apple Music: https://apple.co/40QXbnYDeezer: https://bit.ly/40TxLpH

Δέσποινα Βανδή x Kings – «Ya Habibi»: To «εκρηκτικό» hit κυκλοφορεί!

https://panikmusic.grhttp://bit.ly/PanikRecords_Facebookhttp://bit.ly/PanikRecords_YouTubehttp://bit.ly/PanikRecords_Instagramhttp://bit.ly/PanikRecords_TikTok ARTIST'S SOCIAL MEDIAΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ https://www.instagram.com/desp1navandiKINGShttps://www.instagram.com/kingsofficialMARILENA ANIMADOhttps://instagram.com/marilena_animado

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share