Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γιώργος Θεοφάνους – Χρήστος Δάντης: «Βράδια Αρρωστημένα»

Μόλις κυκλοφόρησε!

5 Απριλίου 2023 13:49
Γιώργος Θεοφάνους – Χρήστος Δάντης: «Βράδια Αρρωστημένα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Χρήστος Δάντης και ο Γιώργος Θεοφάνους συναντιούνται ξανά, 20 χρόνια μετά τη μεγάλη και διαχρονική επιτυχία «Ένα Τραγούδι Ακόμα» και δημιουργούν ακόμα ένα τραγούδι που σίγουρα θα αγαπηθεί πολύ, το «Βράδια Αρρωστημένα». Τους στίχους υπογράφει ένας επίσης μεγάλος δημιουργός, ο Βασίλης Γιαννόπουλος.

Το «Βράδια Αρρωστημένα», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, είναι ένα «καθαρόαιμο» λαϊκό ζεϊμπέκικο, που συγκινεί μέσα από την ερμηνεία του Χρήστου Δάντη.

Το τραγούδι μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα ιδιαίτερης αισθητικής video, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, στο οποίο βλέπουμε τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Χρήστο Δάντη, αλλά κι έναν πρωταγωνιστή – έκπληξη!

Γιώργος Θεοφάνους – Χρήστος Δάντης: «Βράδια Αρρωστημένα»

Βρείτε το στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:

Spotify: https://spoti.fi/40AZVGjiTunes/Apple Music: https://apple.co/3lZEQ9sDeezer: https://bit.ly/3Ga7o6Q

https://panikmusic.grhttp://bit.ly/PanikRecords_Facebookhttp://bit.ly/PanikRecords_YouTubehttp://bit.ly/PanikRecords_Instagramhttp://bit.ly/PanikRecords_TikTok

ARTIST'S SOCIAL MEDIAΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣInstagram: https://www.instagram.com/theofanousgΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣInstagram: https://www.instagram.com/christosdantisFacebook: https://www.facebook.com/ChristosDantisOfficialPage
 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share