Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Movetophilia: Ένα από τα μεγαλύτερα Street χορευτικά Φεστιβάλ έρχεται την Κυριακή 9 Απριλίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ

29 Μαρτίου 2023 14:54
Movetophilia: Ένα από τα μεγαλύτερα Street χορευτικά Φεστιβάλ έρχεται την Κυριακή 9 Απριλίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το MOVETOPHILIA είναι ένα από τα μεγαλύτερα Street χορευτικά Φεστιβάλ, στην Αθήνα, με την υπογραφή της Σάρας Γκάνεμ, η οποία δίνει την ευκαιρία στους λάτρεις του χορού να απολαύσουν καταξιωμένους χορευτές από όλο το κόσμο. Με την ευκαιρία, δείτε ποιες ταινίες παίζουν στο σινεμά αυτή την περίοδο.

Το Φεστιβάλ θα φιλοξενήσει 5 κορυφαίους χορευτές και χορογράφους, που έχουμε συναντήσει δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής όπως Michael Jackson, Beyoncé, Chris Brown, Rihanna, Jennifer Lopez, Ciara, Justin Timberlake, Ne-Yo, Spice και άλλους.

Movetophilia: Ένα από τα μεγαλύτερα Street χορευτικά Φεστιβάλ έρχεται την Κυριακή 9 Απριλίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ

Την Κυριακή 9 Απριλίου, στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, θα πραγματοποιηθούν τα battles και τα choreography contest categories, όπου εκεί θα διαγωνιστούν σε διάφορες κατηγορίες χορευτές όλων των ηλικιών, από Ελλάδα και εξωτερικό.

Επιπλέον, θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και θα τραγουδήσουν 6 σημαντικοί καλλιτέχνες της Hip Hop, Afrobeats & τραπ μουσικής σκηνής, οι οποίοι είναι: Mente Fuerte, Hatemost, MC Yinka, Ofili, Sifu Versus & Jims.

Παράλληλα, θα μπορείτε να απολαύσετε live εικαστικές δημιουργίες και δικές τους πινελιές από καλλιτέχνες του graffiti, καθώς στο χώρο του Φεστιβάλ θα υπάρχουν περίπτερα για να προμηθευτείτε διαφορά προϊόντα όπως ρούχα, βινύλια, γλυκά, φαγητό, ποτό και άλλα.

Κυριακή 9 Απριλίου:

Ώρα Preselection για τους χορευτές: 12.00

Η πόρτα για το κοινό ανοίγει: 15.00

Piano City Athens: Όλη η Αθήνα μια τεράστια συναυλιακή αίθουσα πιάνου

Το Piano City Athens είναι το πρώτο φεστιβάλ που συμβαίνει κυριολεκτικά σε όλη την πόλη. Έχοντας εμπνεύσει χιλιάδες ανθρώπους στο Βερολίνο, τη Νέα Υόρκη, το Μιλάνο και άλλες μητροπόλεις, το Piano City φτάνει τώρα και στην Αθήνα. Με την ευκαιρία, ακούστε την νέα επιτυχία του Αντώνη Ρέμου.

Ένα φεστιβάλ για την Αθήνα, το οποίο εξαρχής διοργανώνεται «από» και «με» την πόλη μέσα από μια καινοτόμα διαδικασία η οποία συμπεριλαμβάνει φορείς, καλλιτέχνες, συλλόγους, δίκτυα και συνεργάτες.

Στο Piano City Athens η μουσική δεν περιμένει το κοινό, αλλά απλώνεται στις πλατείες, στα σπίτια των ανθρώπων και σε αντισυμβατικούς χώρους. Οι ήχοι του πιάνου διαχέονται και μεταβάλλουν ολόκληρο το αστικό τοπίο.

Το Piano City Athens μέσω του πιάνου φέρνει κοντά ανθρώπους όλων των ηλικιών και ενδιαφερόντων, μέσω της μουσικής σε πολύ προσωπικό επίπεδο.

Kατά τη διάρκεια του 3ήμερου φεστιβάλ στις 12, 13 και 14 Μαΐου 2023, οι κάτοικοι της Αθήνας θα απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με:

  • House concerts. Βιρτουόζοι του πιάνου και ερασιτέχνες, επιλεγμένοι από την καλλιτεχνική επιτροπή, θα ανοίξουν τα σπίτια και τις καρδιές τους στο ευρύ κοινό. Θα επιδείξουν τη δεξιοτεχνία και το ταλέντο τους δίνοντας μικρές συναυλίες πιάνου στα σπίτια τους με ένα ρεπερτόριο που κυμαίνεται από το κλασικό έως το σύγχρονο ρεπερτόριο. Οι λάτρεις, καθώς και το ευρύτερο κοινό, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν αυτές τις μελωδικές εμπειρίες.
  • Kοντσέρτα πιάνου σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους. Eκτός από τα house concerts, κοντσέρτα πιάνου θα διοργανωθούν, κυριολεκτικά, σε όλη την Αθήνα.

Piano City Athens: Όλη η Αθήνα μια τεράστια συναυλιακή αίθουσα πιάνου

Σε μια αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου, στο μετρό, μέσα σε ένα πάρκο, σε ένα πολυκατάστημα ή ένα γραφείο. Σε ένα ξενοδοχείο, ένα θέατρο, ένα μουσείο, ένα ωδείο. Ή απλά στη μέση του δρόμου.

Μείνετε συντονισμένοι για την ανακοίνωση του προγράμματος

Το Piano City ξεκίνησε από τον Andreas Kern, έναν καλλιτέχνη και οραματιστή από το Βερολίνο της Γερμανίας. Η ιδέα του, φέρνει κοντά ανθρώπους από όλο τον κόσμο – μέσω της μουσικής. Με πόλη εκκίνησης το Βερολίνο, η ιδέα του μας δείχνει ότι η κάθε πόλη είναι ένας τόπος όπου η μουσική και ο πολιτισμός εκτιμώνται, υποστηρίζονται και απολαμβάνονται: όχι μόνο σε επίπεδο διεθνούς φήμης, αλλά και σε ευρύ ιδιωτικό επίπεδο.

Διεύθυνση παραγωγής : Robin4arts
Kαλλιτεχνική διεύθυνση : Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Δήμου Αθηναίων, της Περιφέρειας Αττικής και του Υπουργείου Τουρισμού.

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share