Τρίτη, 30 Μαΐου 2023

«Αχ Καρδούλα Μου»: Το εντυπωσιακό video της νέας επιτυχίας του Πέτρου Ιακωβίδη!

Το νέο κομμάτι του Πέτρου Ιακωβίδη!

27 Μαρτίου 2023 13:19
«Αχ Καρδούλα Μου»: Το εντυπωσιακό video της νέας επιτυχίας του Πέτρου Ιακωβίδη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Ιακωβίδης παρουσιάζει μέσα από ένα εντυπωσιακό κι ιδιαίτερης αισθητικής video τη νέα του επιτυχία «Αχ Καρδούλα Μου», που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Δίνοντας για ακόμα μία φορά τον καλύτερό του εαυτό, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο πιο επιτυχημένος και επιδραστικός καλλιτέχνης και δημιουργός της γενιάς του, μεταφέρει το «Αχ Καρδούλα Μου» μέσα από ένα κινηματογραφικό και ρομαντικό video, γυρισμένο σε ξεχωριστής ομορφιάς locations. Τη σκηνοθεσία έκαναν ο Steven Airth και Spiros Kapsilis.

«Αχ Καρδούλα Μου»: Το εντυπωσιακό video της νέας επιτυχίας του Πέτρου Ιακωβίδη!

Το «Αχ Καρδούλα Μου», σε μουσική και στίχους του ίδιου του Πέτρου Ιακωβίδη, είναι ένα ανεβαστικό ερωτικό τραγούδι, με την ξεχωριστή κι αισθαντική ερμηνεία του, με το οποίο συνεχίζει το προσωπικό του σερί των μεγάλων επιτυχιών.

Το τραγούδι αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay, ενώ μόλις κυκλοφόρησε έγινε cover και μπήκε στην κορυφή του New Music Friday, της σημαντικότερης λίστας του Spotify για τις νέες κυκλοφορίες.

Δείτε το music video:

Βρείτε το «Αχ Καρδούλα Μου» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:Spotify: https://spoti.fi/3LOyAvKiTunes/Apple Music: https://apple.co/3ZdJ9v4Deezer: https://bit.ly/3TB1u4l

https://panikmusic.grhttp://bit.ly/PanikRecords_Facebookhttp://bit.ly/PanikRecords_YouTubehttp://bit.ly/PanikRecords_Instagramhttp://bit.ly/PanikRecords_TikTokARTIST΄S OFFICIAL SOCIAL MEDIAInstagram: https://www.instagram.com/petros_iakovidis/Facebook: https://www.facebook.com/petrosiakovidis

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share