Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023

«Αχ Καρδούλα Μου»: Η νέα επιτυχία του Πέτρου Ιακωβίδη μόλις κυκλοφόρησε

Κάνει πάταγο!

24 Μαρτίου 2023 12:50
«Αχ Καρδούλα Μου»: Η νέα επιτυχία του Πέτρου Ιακωβίδη μόλις κυκλοφόρησε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο πιο επιτυχημένος και επιδραστικός ερμηνευτής και δημιουργός της γενιάς του, επανέρχεται δυναμικά και μας χαρίζει ακόμα μία επιτυχία με τη μοναδική μουσική του υπογραφή, το «Αχ Καρδούλα Μου»!

Σε μουσική και στίχους του ίδιου, το «Αχ Καρδούλα Μου», που κυκλοφορεί από την Panik Records στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, είναι ένα ανεβαστικό ερωτικό τραγούδι, με την ξεχωριστή κι αισθαντική ερμηνεία του Πέτρου Ιακωβίδη.

Το «Αχ Καρδούλα Μου», με το οποίο ο δημοφιλής καλλιτέχνης συνεχίζει το προσωπικό του σερί των μεγάλων επιτυχιών, έχει ήδη ξεχωρίσει στο ραδιοφωνικό airplay και τις προτιμήσεις του κοινού.

Τη Δευτέρα 27 Μαρτίου, ο Πέτρος Ιακωβίδης θα αποκαλύψει το ιδιαίτερης αισθητικής video του «Αχ Καρδούλα Μου» στο YouTube, γοητεύοντας ακόμα μία φορά και μέσα από την εικόνα!

«Αχ Καρδούλα Μου»: Η νέα επιτυχία του Πέτρου Ιακωβίδη μόλις κυκλοφόρησε

Βρείτε το «Αχ Καρδούλα Μου» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:

Spotify: https://spoti.fi/3LOyAvKiTunes/Apple Music: https://apple.co/3ZdJ9v4Deezer: https://bit.ly/3TB1u4l

https://panikmusic.grhttp://bit.ly/PanikRecords_Facebookhttp://bit.ly/PanikRecords_YouTubehttp://bit.ly/PanikRecords_Instagramhttp://bit.ly/PanikRecords_TikTokARTIST΄S OFFICIAL SOCIAL MEDIAInstagram: https://www.instagram.com/petros_iakovidis/Facebook: https://www.facebook.com/petrosiakovidis

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share