Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

O Good Job Nicky έρχεται στο Six D.O.G.S

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

28 Φεβρουαρίου 2023 14:12
O Good Job Nicky έρχεται στο Six D.O.G.S
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ταλαντούχος και αινιγματικά γοητευτικός Good Job Nicky, με το ξεχωριστό παρουσιαστικό, στιλ και αισθητική, έρχεται στη σκηνή του six d.o.g.s για ένα ακόμα μοναδικό live το Σάββατο 11 Μαρτίου, για να παρουσιάσει δικά του τραγούδια – και όχι μόνο – στήνοντας ένα μοναδικό μουσικό θέαμα.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ το θεατρικό Πρόγραμμα του Πολυχώρου VAULT έως την Κυριακή των Βαΐων.

Σίγουρα τον έχεις ακούσει στο ραδιόφωνο και σίγουρα θέλεις να τον δεις ζωντανά στο πιο ατμοσφαιρικό και γιορτινό live στο six d.o.g.s!

Ο Good Job Nicky είναι o 27χρονος Έλληνας καλλιτέχνης-φαινόμενο που μέσα στο 2020 μας αιφνιδίασε ευχάριστα με το viral αγγλόφωνο ντεμπούτο του «January 8th», μας κέρδισε με το πρωτότυπο video-album που ακολούθησε, μας έκλεψε την προσοχή με το στυλ του και τα χαρακτηριστικά μπλε μαλλιά του και συζητήθηκε όσο κανένας άλλος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης τα τελευταία χρόνια.

Good Job Nicky

Ραντεβού ξανά το Σάββατο 11 Μαρτίου, στο six d.o.g.s, για να απολαύσουμε τον πολλά υποσχόμενο Good Job Nicky που με το ταλέντο του, την sui generis παρουσία του και το πλατύ χαμόγελο του, είναι σίγουρο πως θα μας ενθουσιάσει!

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share