Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βασίλης Πράπας: Ο Έλληνας DJ που αναδείχθηκε πρώτος ανάμεσα σε 600 συμμετέχοντες σε παγκόσμιο διαγωνισμό

Σπουδαία διάκριση!

7 Φεβρουαρίου 2023 19:38
Βασίλης Πράπας: Ο Έλληνας DJ που αναδείχθηκε πρώτος ανάμεσα σε 600 συμμετέχοντες σε παγκόσμιο διαγωνισμό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ανερχόμενος Έλληνας μουσικός παραγωγός και συνθέτης, Βασίλης Πράπας, γνωστός ως Kevin Adams κατέκτησε την πρώτη θέση ανάμεσα σε 600 συμμετέχοντες στον παγκόσμιο διαγωνισμό της Spinnin’ Records και της Future Rave με το νέο του remix για το “You Can't Change Me” των David Guetta, MORTEN & RAYE. Με την ευκαιρία, δείτε τι συμβαίνει με την υγεία του Ozzy Osbourne.

Έχοντας δημιουργήσει μια εξολοκλήρου νέα εκδοχή του τραγουδιού κατάφερε πολύ γρήγορα να ξεχωρίσει ανάμεσα στις υπόλοιπες συμμετοχές.

Το remix λόγω της χορευτικής του διάθεσης αποτελεί προσθήκη σε κάθε Playlist και DJ Set έχοντας ήδη ακουστεί στα πιο γνωστά κλαμπ του πλανήτη.

3 + 1 μουσικές εκδηλώσεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Λίγες μέρες έχουν μείνει ακόμα μέχρι του Αγίου Βαλεντίνου και οι ερωτευμένοι αναζητούν τι ξεχωριστό θα κάνουν για τις 14 Φλεβάρη. Η Αθήνα γιορτάζει τον έρωτα με μουσικές εκδηλώσεις και το AthensMagazine, σου παρουσιάζει 4 από αυτές που ξεχώρισε!

Με την ευκαιρία ανακάλυψε 4 + 1 μαγαζιά για φαγητό στην Αθήνα για του Αγίου Βαλεντίνου.

80’s-90’s Love Party

Όλα αυτά και άλλα τόσα, ο Love 97,5 σας κάνει να τα ξαναζήσετε την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, στο Fuzz Club, παρέα με τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες στο “THE LOVE 80’s 90’s PARTY by ΔΕΗ”

Ετοιμαστείτε για live acts από τη Σοφία Αρβανίτη, τη Μπέσσυ Αργυράκη, τη Σοφία Βόσσου, τη Μαντώ, τον Θάνο Καλλίρη, τον Δημήτρη Κόκοτα, τον Γιώργο Λεμπέση, τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένος, καθώς και τον μουσικό Δημήτρη Κίκλη που θα μας ταξιδέψουν μουσικά στην πολύχρωμη εποχή των δεκαετιών 80’s & 90’s. Τραγούδια που ξέρουμε απ’ έξω ό, τι ηλικία και να έχουμε, τραγούδια που δεν λείπουν από κανένα party!

80’s-90’s Love Party

Φυσικά, αυτό το ταξίδι στο χρόνο, δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς τους παρουσιαστές της βραδιάς, την υπέροχη ομάδα των “Trashformers” που επί 20 χρόνια, με τα ξεχωριστά live τους, μας τρελαίνουν και ο χορός δεν σταματά ποτέ!

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Αδάμ Τσαρούχης στο Half Note Jazz Club

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου ο Αδάμ Τσαρούχης έπειτα από σειρά παραστάσεων σε σκηνές της Αθήνας, που τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό, έρχεται με ένα ανανεωμένο πρόγραμμα που υμνεί τον έρωτα.

Παρουσιάζοντας τραγούδια από τη δισκογραφία του καθώς και νέα τραγούδια από τον νέο του αγγλόφωνο δίσκο με τίτλο «Other directions».

Αδάμ Τσαρούχης στο Half Note Jazz Club

Ο Αδάμ Τσαρούχης θα μας παρουσιάσει τραγούδια από τις προσωπικές του εργασίες αλλά και επιλογές από το Juke Box των ακουσμάτων του, από την τζαζ και ποπ σκηνή και τραγούδια όπως ''kissing a fool''του αγαπημένου George Michael αλλά και το «Τυχερό αστέρι» του Κ. Βήτα το “Feeling good’’, προσαρμοσμένα στον αναγνωρίσιμο vintage ήχο που δίνει πάντα στις διασκευές του.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Χρυσηίδα Γκαγκούτη με full band ζωντανά στην Αθήνα με άκρως ερωτική διάθεση

Η Χρυσηίδα Γκαγκούτη έρχεται από τα βόρεια για να σε ξεσηκώσει, παρέα με Ηλία Παλαπέλα, Σάκη Ακονίδη, Γιώργο Γιωτάκο και Πέτρο Τσιμπίνη! Ένα αλαλούμ πρόγραμμα για σοβαρούς νοσταλγούς των 80’s, 90's, 00’s που φέρνει κοντά τους Queen με την Πέπη Τσεσμελή και την Madonna με την Άντζυ Σαμίου. Ετοιμαστείτε για ένα μουσικό κομφούζιο, με μοναδικό απαραίτητο dress code την καλύτερη σας διάθεση!

Χρυσηίδα Γκαγκούτη με full band ζωντανά στην Αθήνα με άκρως ερωτική διάθεση

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Κωνσταντίνα και Παναγιώτης Πετράκης

Η Κωνσταντίνα και ο Παναγιώτης Πετράκης σμίγουν σε μια μουσική παράσταση στις 14 Φεβρουάριου, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στην Σφίγγα.

Κωνσταντίνα και Παναγιώτης Πετράκης

Θα μας ταξιδέψουν στα ωραιότερα ερωτικά τραγούδια κάθε εποχής από το ελληνικό και παγκόσμιο ρεπερτόριο. Τραγούδια για τον μικρό φτερωτό Θεό που έχουν μείνει κλασικά και δεν έχουν χάσει τη δύναμη να μας συγκινούν.

Μαζί τους, πέντε εξαίρετοι μουσικοί, μόνιμοι συνεργάτες , οι οποίοι θα μας αιφνιδιάσουν με απρόσμενες διασκευές.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share