Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ «έχουμε πάθει σοκ» με το εκρηκτικό ντουέτο Ρουβά - Αργυρού

Το μουσικό σχήμα της χρονιάς που δεν πρέπει να χάσεις!

17 Ιανουαρίου 2023 11:02
Σοκ «έχουμε πάθει σοκ» με το εκρηκτικό ντουέτο Ρουβά - Αργυρού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρούβας και ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποτελούν το πιο εκρηκτικό δίδυμο της χρονιάς, ξεσηκώνοντας τα πλήθη στην σκηνή του «Teatro Athens», με την μουσική και την χημεία τους.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μετά τη μεγάλη του περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο και τις συναυλίες του, που συνάντησε ως Guest Star τον κορυφαίο Σάκη Ρουβά επί σκηνής, κερδίζει για ακόμα μία φορά την αγάπη του κοινού.

Παράλληλα, ο Σάκης Ρουβάς, ο κορυφαίος Έλληνας star, μαγεύει τον κόσμο.

Δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες, σε μια σπουδαία μουσική συνάντηση, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο «Teatro Athens», παρουσιάζουν την πιο σύγχρονη πρόταση διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα!

Μια καλλιτεχνική συνύπαρξη με ασυγκράτητη ενέργεια, κοινή αισθητική κι αντίληψη γύρω απ´ τη μουσική, με κύριο μέλημα την ψυχαγωγία του κοινού.

Σοκ «έχουμε πάθει σοκ»

Επιπλέον, το αχτύπητο δίδυμο Σάκης Ρουβάς - Κωνσταντίνος Αργυρός, εμφανίστηκε στη σκηνή του TAE KWON DO, για το MadWalk 2022 by Serkova και «σόκαρε» το κοινό, τραγουδώντας για πρώτη φορά το κοινό τους τραγούδι... «σοκ έχουμε πάθει σοκ, το μυαλό μας χάνουμε, μα στο φινάλε εμείς θα τους τρελάνουμε...».

Με ασορτί εμφάνιση που αποτελούνταν από μαύρα γυαλιά, μαύρο κουστούμι και λευκές λεπτομέρειες, τραγούδησαν με πολύ πάθος και με pop - rock φιγούρες που τρέλαναν το πλήθος.

Το «ΣοΚ» είναι ένα εξαιρετικά δυναμικό με στοιχεία από rock ‘n’ roll το οποίο απογειώνουν με τις φωνές τους και την απίστευτη ενέργειά τους οι δύο super stars του ελληνικού πενταγράμμου.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού «ΣοΚ» υπογράφει ο Λευτέρης Κιντάτος, τακτικός συνεργάτης των Κωνσταντίνου Αργυρού και δημιουργός πολλών μεγάλων επιτυχιών του.

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share