Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Όσο προλαβαίνετε! Νέα ημερομηνία για τους Arctic Monkeys - Η προπώληση μόλις ξεκίνησε

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

13 Ιανουαρίου 2023 13:39
Όσο προλαβαίνετε! Νέα ημερομηνία για τους Arctic Monkeys - Η προπώληση μόλις ξεκίνησε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά την εκπληκτική ανταπόκριση του κοινού και το ιστορικό, πλέον, sold out για την εμφάνιση των Arctic Monkeys στις 19 Ιουλίου, το Release Athens βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως προστίθεται και δεύτερη ημέρα στο φεστιβάλ, με το ίδιο lineup (Arctic Monkeys + The Hives, Willie J Healey), την Τρίτη 18 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού, με σκοπό να ικανοποιηθεί η ζήτηση, η οποία παραμένει πρωτοφανής.

Με την ευκαιρία ακούστε εδώ το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Κωστή Μαραβέγια.

Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων, προς 220€. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο.

Για τους Arctic Monkeys

Έχουν περάσει 20 χρόνια από την ημέρα που τέσσερις παιδικοί φίλοι από το High Green του Sheffield αποφάσισαν να φτιάξουν μια μπάντα που πολύ γρήγορα έμελλε να κατακτήσει τον κόσμο. Οι Alex Turner, Jamie Cook, Matt Helders, παρέα με τον Nick O’Malley από το 2006, είδαν τη φήμη τους να μεγαλώνει με ιλιγγιώδη ρυθμό, «από στόμα σε στόμα», και μετά από τα πρώτα demo που κυκλοφόρησαν ελεύθερα στο internet δεν άργησαν να καταλήξουν στην αγκαλιά της εμβληματικής Domino Records.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, οι Arctic Monkeys κυκλοφόρησαν 7 δίσκους, έδωσαν αμέτρητες συναυλίες και καθιερώθηκαν ως το κορυφαίο indie rock συγκρότημα του 21ου αιώνα. Την ίδια στιγμή ο Alex Turner αναδείχθηκε ως ο πιο ταλαντούχος στιχουργός της εποχής μας και ένας πραγματικά ξεχωριστός συνθέτης και χαρισματικός frontman, με 8 συνεχόμενα νο 1 albums στη Βρετανία (6 με τους Arctic Monkeys και 2 με τους Last Shadow Puppets).

Την Τρίτη 18 Ιουλίου και την Τετάρτη 19 Ιουλίου, οι Arctic Monkeys των αξεπέραστων “R U Mine?”, “Do I Wanna Know?”, “I Bet You Look Good On The Dancefloor”, “Why’d You Only Call Me When You’re High?”, “505”, “Brianstorm”, “There’d Better Be A Mirrorball” και “Fluorescent Adolescent”, μεταξύ πολλών άλλων, θα ανέβουν στη σκηνή της Πλατείας Νερού για το απόλυτο μουσικό διήμερο του φετινού καλοκαιριού.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share