Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το «All I Want for Christmas Is You» και πάλι στην κορυφή

Το τραγούδι που ακούγεται σε κάθε γωνιά του πλανήτη!

14 Δεκεμβρίου 2022 11:19
Το «All I Want for Christmas Is You» και πάλι στην κορυφή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Tις ημέρες των Χριστουγέννων ακούγεται σε κάθε γωνιά του πλανήτη έχοντας την δύναμη να μας αλλάζει την διάθεση και σπάζοντας παράλληλα τα μουσικά ρεκόρ. Είναι το «All I Want for Christmas Is You» της Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) που μαζί με τον βετεράνο συνθέτη Ουόλτερ Αφανασιέφ (Walter Afanasieff) το ηχογράφησε το καλοκαίρι του 1994.

Παράλληλα, ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τις φετινές εορτές στο «The Ellinikon Experience Park».

Για τέταρτη χρονιά είναι στην κορυφή του Billboard Hot 100 αφήνοντας το «Rockin Around the Christmas Tree» της Μπρέντα Λι (Brenda Lee) στο Νο. 2, το «Jingle Bell Rock» του Μπόμπι Χελμς (Bobby Helms) στο Νο. 3, το «A Holly Jolly Christmas» του Μπερλ Άιβς (Νο. 4) και το «Last Christmas» των Wham στο Νο. 9. Σημειωτέον το τραγούδι βρέθηκε στη κορυφή του Billboard για πρώτη φορά το 2019.

Φέτος κατάφερε να εκτοπίσει από την κορυφή το «Anti-Hero» της Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο σημειώνοντας ρεκόρ για την τέταρτη συνεχόμενη χρονιά σύμφωνα με το Billboard. Είναι επίσης το τραγούδι που βρίσκεται στο Νο1 για τόσο μεγάλο διάστημα, από την πρώτη φορά που εμφανίστηκε δηλαδή στις 21 Δεκεμβρίου 2019.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η ζωή και η καριέρα της Μαράια Κάρεϊ σε κόμικ

Η αυτοαποκαλούμενη «Βασίλισσα των Χριστουγέννων», Μαράια Κάρεϊ απέκτησε το δικό της κόμικ. Η TidalWave Comics πρόσθεσε ένα νέο κόμικ στη σειρά «Female Force» με πρωταγωνίστρια την Αμερικανίδα τραγουδίστρια, στιχουργό και παραγωγό.

Παράλληλα, σε αυτό το βιβλιοπωλείο θα βρεις μεταχειρισμένα βιβλία από 1€, για καλό σκοπό.

Το κόμικ 22 σελίδων διατίθεται τόσο σε σκληρό εξώφυλλο, δημιουργία του διάσημου καλλιτέχνη κόμικ Τζο Φίλιπς, όσο και σε χαρτόδετο με εξώφυλλο του Νέλσον Χερνάντεζ.

Στο πλαίσιο της γιορτινής προώθησης, η TidalWave Comics κυκλοφορεί μια διευρυμένη ειδική έκδοση 28 σελίδων με εικονογράφηση εξωφύλλου από τον καλλιτέχνη της Marvel Comics, Yonami.

«Είμαι περήφανος που μου ζητήθηκε να γράψω αυτή τη βιογραφία και ελπίζω οι αναγνώστες να μάθουν κάτι νέο για τη Μαράια Κάρεϊ» είπε ο συγγραφέας Μάικλ Φράιζελ.

Σε εικονογράφηση του Πάμπλο Μαρτινένα το κόμικ παρουσιάζει τη ζωή και την καριέρα της διάσημης τραγουδίστριας, που είναι γνωστή για τη δυναμική της παρουσία στη σκηνή, την επιτυχία της «All I Want for Christmas is You» και το εντυπωσιακό φωνητικό της εύρος πέντε οκτάβων, αναφέρει η TidalWave Comics.

«Ως θαυμαστές της Μαράια Κάρεϊ από την πρώτη μέρα, είμαστε ενθουσιασμένοι που την έχουμε εντάξει στη σειρά βιογραφιών "Female Force"», δήλωσε ο εκδότης Ντάρεν Τζ. Ντέιβις. «Έχει μια ιστορία που εμπνέει και η κυκλοφορία της την περίοδο των γιορτών φαίνεται ότι της ταιριάζει απόλυτα», πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share