Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Ακούστε πρώτοι το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη

Με μουσική που σε ξεσικώνει!

9 Δεκεμβρίου 2022 14:33
Ακούστε πρώτοι το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το νέο τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη μόλις κυκλοφόρησε και έρχεται να μας ξεσηκώσει με τον ρυθμό της νέας μεγάλης επιτυχίας του «Να Να Να (Τραγουδώ Για Σένα)».

Με την ευκαιρία ακούστε το άγνωστο τραγούδι του Φρέντι Μέρκιουρι.

Πρόκειται για το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορεί από τη νέα του δισκογραφική οικογένεια, την Panik Records και αναμένεται να σημειώσει τεράστια επιτυχία.

Σε μουσική του ίδιου του Πέτρου Ιακωβίδη και στίχους του Apon, το «Να Να Να (Τραγουδώ Για Σένα)» είναι μία μουσική έκπληξη, ένα τραγούδι – πρόταση που συνδυάζει αριστοτεχνικά διαφορετικά μουσικά είδη και, με στοιχεία από την πλούσια ελληνική και τη βαλκανική μουσική παράδοση, δημιουργεί ένα ξεσηκωτικό hit.

Το «Να Να Να (Τραγουδώ Για Σένα)» συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό και με ξεχωριστό μήνυμα music video, που σκηνοθέτησαν ο Steven Airth και ο Spiros Kapsilis. Στο video, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο επιτυχημένος και πιο επιδραστικός ερμηνευτής και δημιουργός της γενιάς του, δίνει το σύνθημα και, μέσα από το νέο του hit single μας μεταφέρει την ιστορία ενός έρωτα που ανθίζει και ταυτόχρονα στέλνει ένα δυνατό μήνυμα: ότι η μουσική, όπως και η αγάπη, ενώνει όλους τους ανθρώπους, χωρίς καμία διάκριση.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Πέτρος Ιακωβίδης συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Vogue Club» της Θεσσαλονίκης, μαζί με την Josephine, που κάθε Παρασκευή και Σάββατο γίνονται sold out.

Δείτε εδώ το videoclip και ακούστε το τραγούδι:

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share