Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έρχεται για λίγες παραστάσεις στο Gazarte Roof Stage

Κάνε την κράτησή σου!

9 Δεκεμβρίου 2022 11:12
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έρχεται για λίγες παραστάσεις στο Gazarte Roof Stage
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού «Εσύ Είσαι Πάνω Απ’ Όλα» που βρίσκεται ήδη στις πρώτες θέσεις του ραδιοφωνικού χάρτη της χώρας, αλλά και μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη ευρωπαϊκή περιοδεία - επιστρέφει στην καρδιά της Αθήνας.

Παράλληλα, η Φωτεινή Βελεσιώτου live στο ΙΛΙΟΝ plus.

Από Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο υπέροχο Gazarte και συγκεκριμένα στο μαγευτικό και φιλόξενο Roof Stage, ξεκινάει μια σειρά περιορισμένων, μοναδικών εμφανίσεων.

Αισιόδοξος, ανανεωμένος και πιο ώριμος από ποτέ έρχεται να μας χαλαρώσει, να μας ξεσηκώσει αλλά και να μας ταξιδέψει με τα μοναδικά τραγούδια του που αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τις πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες του που δεν σταματάνε να μας εκπλήσσουν.

Φέτος στο Gazarte μαζί του, μια ομάδα μουσικών - έκπληξη οι VOX the Acapella group - το πρώτο ακαπέλλα ποπ γκρουπ στην Ελλάδα.

Μαζί του οι μόνιμοι συνεργάτες και φίλοι - 5 υπέροχοι μουσικοί.

Ο Robbie Williams επιστρέφει το 2023 στην Αθήνα

Το Rockwave Festival επιστρέφει και υποδέχεται έναν από τους μεγαλύτερους σούπερ σταρ της εποχής μας! Μετά την καταιγιστική του εμφάνιση το 2015 στη σκηνή του TerraVibe, ο ROBBIE WILLIAMS εκπληρώνει την υπόσχεση που έδωσε στο ελληνικό κοινό!

Το Σάββατο 1 Ιουλίου 2023 ο μοναδικός Robbie επιστρέφει για να μας υπενθυμίσει πως τα 25 του χρόνια στη μουσική είναι όπως ακριβώς κι εκείνος: λαμπερά, θριαμβευτικά, ανεπανάληπτα αλλά και μόνο η αρχή!

Κάθε show του, ένα μουσικό υπερθέαμα. Η εκθαμβωτική του εμφάνιση στο Rockwave του 2015 στιγμάτισε τις συναυλιακές αναμνήσεις όσων τον απόλαυσαν επί σκηνής. Χόρεψαν με το Let Me Entertain You, σιγοτραγούδησαν το Angels και το δικό του αγαπημένο Feel. Φυσικά, ο Robbie το ανταπέδωσε στους Έλληνες φαν, χαρίζοντας μας μια σπάνια εκτέλεση του Me and My Monkey.

Τον Ιούλιο του 2023, ο Robbie Williams επιστρέφει για να ξανασυναντηθεί με το ελληνικό κοινό και να προσφέρει μια μοναδική εμφάνιση, σαν εκείνες που πολύ καλά ξέρει να δίνει!

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Για τον ROBBIE WILLIAMS

Ο Ρόμπερτ Πίτερ "Ρόμπι" Γουίλιαμς (Robert Peter "Robbie" Williams, 13 Φεβρουαρίου 1974) είναι Άγγλος τραγουδιστής, συνθέτης και περιστασιακός ηθοποιός και πρώην μέλος του συγκροτήματος Take That όπου από εκεί άρχισε την καριέρα του το 1990 σε ηλικία 16 ετών. Γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου του 1974 στο Στάφορντσαϊρ της Αγγλίας. Το 1995 αποχώρησε από το γκρουπ κάνοντας σόλο καριέρα, επιλογή που αργότερα τον δικαίωσε, αφού έγινε με τον καιρό γνωστός παγκοσμίως.

Στις 15 Ιουλίου 2010 ανακοινώθηκε πως ξαναμπαίνει στο γκρουπ των Take That για να βγάλουν μαζί το άλμπουμ Progress και το καλοκαίρι του 2011 να κάνουν την περιοδεία που έσπασε τα ρεκόρ "Progress Live". Μετά το πέρας της περιοδείας το γκρουπ ξαναχάλασε και τα 5 μέλη του Γκάρι Μπάρλοου, Μάρκ Όουεν, Χάουαρντ Ντόναλντ, Τζέισον Όραντζ και ο Ρόμπι Γουίλιαμς συνέχισαν τις σόλο καριέρες τους. Το Νοέμβριο του 2012 ο Γουίλιαμς σε ηλικία 38 ετών έκανε την επιστροφή του σαν σόλο καλλιτέχνης μετά από 3 χρόνια απουσίας με τον διπλά πλατινένιο δίσκο Take The Crown. Ο δίσκος έγινε Νο.1 και στην Ελλάδα.

Το πρώτο του άλμπουμ ήταν το 1997 με τον τίτλο Life Thru a Lens από την εταιρεία δισκογραφίας EMI. Έγινε γνωστός για το τραγούδι Angels, τραγούδι που παίζεται ακόμα στο ραδιόφωνο. Άλλα τραγούδια που τον έκαναν γνωστό είναι τα Let Me Entertain You και το Old Before I Die. Τεράστια επιτυχία έκανε το δεύτερο του άλμπουμ του, το I've Been Expecting you που βγήκε το 1998 με το πρώτο του Νο.1 single Millenium.

Έχει πουλήσει πάνω από 77 εκ. δίσκους παγκοσμίως κάνοντας τον έναν από τους πιο πετυχημένους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Είναι ο πιο πετυχημένος σόλο καλλιτέχνης όλων των εποχών στην Μ.Βρετανία και ο πιο πετυχημένος μη - λατινογενής καλλιτέχνης στην λατινική Αμερική. Το 2006 μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες όταν πούλησε 1,6 εκ. εισιτήρια για την επερχόμενη περιοδεία του σε μία μόνο ημέρα. Στην κατοχή του έχει επίσης 18 BRIT Awards περισσότερα από κάθε άλλον και 8 ECHO Awards. Από το 2003 κατοικεί στο Λος Άντζελες. Το 2010 παντρεύτηκε την Αμερικανή ηθοποιό Αΐντα Φίλτζ. Σήμερα η περιουσία του αγγίζει τα $ 300 εκ.

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share