Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Aπό Κοντά»: Ο Μίνως Μάτσας έρχεται στο Gazarte Main Stage

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

5 Δεκεμβρίου 2022 10:57
«Aπό Κοντά»: Ο Μίνως Μάτσας έρχεται στο Gazarte Main Stage
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μίνως Μάτσας, ο εκπληκτικός Έλληνας συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός έρχεται στο Gazarte Main Stage τις Δευτέρες 5, 12 και 19 Δεκεμβρίου, στις 9.30 μ.μ.

"Η ανάγκη μου να βρεθώ κοντά σας και να μοιραστώ μαζί σας τους αγαπημένους μου ρυθμούς, τα μουσικά γυρίσματα, τους στίχους που με έριξαν από νωρίς στο τραγούδι σε μια σχέση αγάπης που βαστάει γερά σαν να ξεκίνησα μόλις χτες. Τραγούδια από το σινεμά, την τηλεόραση, το θέατρο, την δισκογραφία: Τραγούδια που είχαν την τύχη να τραγουδηθούν από μοναδικούς ερμηνευτές θα ξεδιπλωθούν κοντά σας σαν μια αλήθεια γυμνή, με την ελπίδα να περάσουμε δυο ώρες τραγουδώντας τα “Καράβια που βγήκαν στη στεριά” και μέθυσαν “ Ως κι οι θάλασσες”, αφού βρήκαν την “Ευτυχία” σε ένα “Όνειρο Απατηλό”. “Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου” είπε και έφυγε σε ένα “Νησί” μια “Μαύρη Πεταλούδα” ψιθυρίζοντας το “Μινόρε της Αυγής”.

Συνοδοιπόροι μου ο Κώστας Τριανταφυλλίδης με την ευγενική λαϊκή φωνή που με συγκινεί και με εκπλήσσει μονίμως τα τελευταία χρόνια και η Μυρτώ Βασιλείου μια νέα φωνή με δύναμη και θετική ενέργεια." - Μίνως Μάτσας

Παράλληλα, η μεγαλύτερη γιορτή της μόδας και της μουσικής έρχεται στο Tae Kwon Do.

Ο Μίνως Μάτσας έρχεται στο Gazarte Main Stage

Συμμετέχουν οι εξαιρετικοί σολίστ: Αντώνης Ανδρέου: Τρομπόνι, Jim Staridas: Τρομπόνι, Τάκης Βασιλείου: Κρουστά, Παρασκευάς Κίτσος: Μπάσο, Γιώργος Μάτσικας: Μπουζούκι, Ντίνος Χατζηιορδάνου: Ακορντεόν, Γιώργος Χατζόπουλος: Κιθάρα και ο συνθέτης στο πιάνο.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Λίγα λόγια για τον Μίνω Μάτσα

Ο Μίνως Μάτσας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 6 Σεπτεμβρίου του 1968.

Είναι εγγονός του ιδρυτή της δισκογραφικής εταιρείας Minos EMI. Η μία γιαγιά του ήταν από την Κωνσταντινούπολη, η άλλη από τη Θεσσαλονίκη και ο παππούς του, ο Μίνως, από τα Ιωάννινα. Γεννήθηκε σε μια μουσική οικογένεια με τη παράδοση της δισκογραφίας ολοζώντανη και με ένα πατέρα που βρισκόταν στην στιγμή της μεγάλης δημιουργίας του. O πατέρας του, Μάκης, τον είχε από πέντε χρονών στο στούντιο, μαζί του. Ο Μίνως Μάτσας από μικρός εκδήλωσε την επιθυμία να μάθει κλασική κιθάρα και έτσι πολύ σύντομα, έγινε το επίκεντρο της νεανικής τραγουδιστικής του παρέας.

Πήρε πτυχίο από το Ωδείο Αθηνών και από τη Σχολή Τζούλιαρντ. Όταν άρχισε να γράφει τις πρώτες συνθέσεις του, δεν ήθελε να το μάθει κανείς. Ωστόσο, εξελίχθηκε σε ένα συνθέτη αυθύπαρκτο, από τους σημαντικότερους της γενιάς του.

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share