Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Solmeister και Marseaux συναντιούνται και πάλι επί σκηνής, για άλλο ένα επετειακό "Να Τα Πούμε"

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

2 Δεκεμβρίου 2022 10:14
Solmeister και Marseaux συναντιούνται και πάλι επί σκηνής, για άλλο ένα επετειακό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Solmeister και Marseaux συναντιούνται και πάλι επί σκηνής, για άλλο ένα επετειακό "Να Τα Πούμε" στην εκτενέστερη μέχρι στιγμής edition του, με 12 συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Παράλληλα, ο Jack Savoretti έρχεται, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, στο γήπεδο TAE KWON DO.

Με το “Cool Kids Never Die” του 2016 να έχει σημαδέψει μια ολόκληρη γενιά εφήβων, “Το Χάρτινο Βασίλειο” του 2019, ως μία πολυδιάστατη ροκ όπερα, να τον βρίσκει σε μία βαθιά σκεπτόμενη διαδικασία, διαφοροποίησης και πειραματισμού, και το πιο πρόσφατο “Τα Λέμε Στην Κόλαση” να κάνει μια βουτιά και πάλι στις emo ρίζες του, ο Solmeister μοιάζει να βρίσκεται σε παροξυσμό έμπνευσης και δημιουργίας, ενώ αυτή την περίοδο ετοιμάζει την επόμενη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο "SOLMEISTER 1S D3AD".

 Solmeister και Marseaux συναντιούνται και πάλι επί σκηνής

Πέραν των δικών του μουσικών εξορμήσεων, ο Solmeister συνυπογράφει στιχουργικά, μουσικά και σε επίπεδο παραγωγής τα τραγούδια του WNCfam, και της pop star Marseaux, με την οποία μοιράζεται την σκηνή σε αυτά τα shows και η οποία το 2021 κυκλοφόρησε τον δεύτερο σε σειρά προσωπικό της δίσκο, με τίτλο “Chica”, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια ψηφιακά streams και ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τον πυρήνα των οπαδών της νεανικής μουσικής κολεκτίβας.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

H Κατερίνα Παπουτσάκη επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου Club για τρεις εμφανίσεις

Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα της, η Κατερίνα Παπουτσάκη επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου Club για τρεις εμφανίσεις.

Τρεις συνεχόμενες Πέμπτες 1, 8 και 15 Δεκεμβρίου μας δίνει ραντεβού σε ένα πρόγραμμα γεμάτο από τραγούδια που σημαίνουν πολλά για εκείνη.

Τραγούδια δικά της, τραγούδια που της φέρνουν στο μυαλό μυρωδιές από τα παλιά αλλά και μελωδίες του σήμερα.

Όλα αυτά «πειραγμένα» με αγάπη και κέφι, από εμπνευσμένους μουσικούς με γούστο, σκέρτσο και φινέτσα!

Συντελεστές:

Κατερίνα Παπουτσάκη

Μουσικοί:

Δημήτρης Κουλεντιανός- Κοντραμπάσο
Δημήτρης Καλαμαράς - Κιθάρα
Βασίλης Παναγιωτόπουλος - Τρομπόνι, ακορντεόν, πιάνο
Γιώργος Γληνός- Κρουστά
Γιάννης Παπαδούλης – Τύμπανα

Φωτογραφία αφίσας: Αλέξανδρος Μακρής

Marketing: MyUkiyo
Social Media Management: Κορίνα Λαγουδάκη

Κάνε εδώ την κράτησή σου

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Παπουτσάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι Ελληνίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια. Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής Ίασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου (2001). Έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό από τους πρωταγωνιστικούς της ρόλους σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων είναι: Κόκκινος Κύκλος, Αέρινες Σιωπές, Η απλή μέθοδος των τριών, Έχω ένα μυστικό..., Εθνική Ελλάδος, ενώ κινηματογραφικά κάποιες από τις πιο γνωστές της συμμετοχές είναι στις ταινίες: Το φιλί της Ζωής, I Love Karditsa, Λάρισα εμπιστευτικό και Το έτερον ήμισυ.

Γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου του 1979 στην Αθήνα ενώ έχει καταγωγή από την Κρήτη. Συγκεκριμένα, ο πατέρας της, Μιχάλης Παπουτσάκης κατάγεται από την Σητεία και η μητέρα της, Μαρία Φραγκιαδάκη από το Ηράκλειο. Επίσης έχει έναν μικρότερο αδελφό, τον Γιάννη Παπουτσάκη (γενν. 1983). Μετά το σχολείο, ξεκίνησε τις σπουδές της στο τμήμα διερμηνείας του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών (Institut Français d'Athènes) αλλά δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές της, λόγω της παράλληλης φοίτησης στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου από την οποία πήρε το πτυχίο της ως ηθοποιός. Ακόμη έχει παρακολουθήσει μαθήματα κλασικού τραγουδιού, χορού και μπαλέτου.

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share