Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

8 + 1 μουσικές σκηνές και πίστες για το Σαββατοκύριακο

Για βράδια γεμάτα μουσική!

23 Νοεμβρίου 2022 09:18
8 + 1 μουσικές σκηνές και πίστες για το Σαββατοκύριακο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθήνα σου δίνει την ευκαιρία να γεμίσεις τα βράδια σου με μουσική, καθώς οι πίστες και οι μουσικές σκηνές στην πρωτεύουσα είναι γεμάτες και σε περιμένουν. Αμέτρητες επιλογές για όλα τα γούστα, για να περάσεις ένα αξέχαστο βράδυ και να διασκεδάσεις με την ψυχή σου.

Παρακάτω θα βρεις εννέα διαφορετικά σχήματα για το Σαββατοκύριακο, για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.

Με την ευκαιρία δες εδώ ποια είναι τα 3 μιούζικαλ που δεν πρέπει να χάσεις φέτος τον Χειμώνα.

MΕΛΙSSES - Δέσποινα Βανδή

Ο Xρήστος Μάστορας και οι ΜΕΛΙSSES καλωσορίζουν την Δέσποινα Βανδή στο «Έναστρον»

Οι ΜΕΛΙSSES, το no1 συγκρότημα της χώρας, συναντά μουσικά την super star Δέσποινα Βανδή στο «Έναστρον», σε μία συνεργασία που θα γράψει ιστορία.

Οι ΜΕΛΙSSES, έχοντας βάλει τη σφραγίδα τους στο live clubbing της Αθήνας τα τελευταία χρόνια και έχοντας αδιαμφισβήτητα διαμορφώσει το σύγχρονο τρόπο διασκέδασης, ετοιμάζουν πυρετωδώς το νέο τους χώρο.

ΕΝΑΣΤΡΟΝ

Η Δέσποινα Βανδή, που έχει χαράξει τη δική της ανεπανάληπτη διαδρομή στις live εμφανίσεις, με shows που άφησαν εποχή, θα «μαγέψει με τις επιτυχίες της 30χρονης διαδρομής της, τις ερμηνείες της και την αστείρευτη ενέργειά της.

Μαζί τους συμπράττουν μουσικά οι KINGS και η Τάνια Μπρεάζου.

Κάνε εδώ την κράτησή σου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην Ακτή Πειραιώς

Η κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια εμφανίζεται στη σκηνή της Ακτής Πειραιώς και με τα τραγούδια της, κάνει τις νύχτες μας μαγικές, όπως μόνο εκείνη ξέρει!

Δίπλα της ο ταλαντούχος Γιώργος Κακοσαίος, που έχει ήδη αγαπηθεί πολύ.

Το ιστορικό μαγαζί της οδού Πειραιώς ανακαινίζεται ριζικά δημιουργώντας μια νέα εποχή, ανανεώνεται και μετατρέπεται σε ένα υπερσύγχρονο, ολοκαίνουριο χώρο, με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Ρήγου.

Νατάσα Θεοδωρίδου

Η δική μας Νατάσα καινοτομεί και πάλι, ανεβαίνοντας στη σκηνή της Ακτής Πειραιώς… νωρίς!
Μας υποδέχεται λοιπόν η ίδια, ξεκινώντας το μουσικό της πρόγραμμα στις 22.30, και μας τραγουδά τις αμέτρητες επιτυχίες της, νέες αλλά και κλασικές.

Κάνε εδώ την κράτησή σου

Ελευθέρια Αρβανιτάκη - Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Μαζί. Μέσα σε μία λέξη χωράνε 4 μουσικές δεκαετίες, αμέτρητα τραγούδια που έχουν γράψει μέσα μας, τα έχουμε ζήσει και τα έχουμε χιλιοτραγουδήσει και δύο φωνές από αυτές που χαρακτηρίζουν το ελληνικό τραγούδι και την συνέχειά του. Μαζί. Φανταστείτε μόνο τις δυο τους. Μαζί στην σκηνή. Την εσωτερική φλόγα της Ελευθερίας να συναντάει το εκρηκτικό ταπεραμέντο της Ελεωνόρας. Δύο σπάνιες φωνές, δυο ερμηνεύτριες με τεράστια ερμηνευτική γκάμα!

Ούτε το ρεπερτόριο τους χρειάζεται ειδική αναφορά. Είναι τα τραγούδια που έχουν γράψει μέσα μας. Που τα έχουμε ζήσει και στις χαρές και στα δύσκολα. Τραγούδια που εναλλάσσονται στον ραδιοφωνικό αέρα, αλλά και στις δικές μας προσωπικές ψηφιακές λίστες, τώρα γίνονται μια σπάνια ζωντανή συλλογή επιτυχιών αλλά και
απρόβλεπτων στιγμών στην σκηνή του VΟΧ.

Αρβανιτάκη - Ζουγανέλη

Δυο γενιές συναντιούνται επί σκηνής, δυο γυναίκες που έχουν χαρακτηρίσει με την φωνή τους το ελληνικό τραγούδι που αγαπάμε να τραγουδάμε, δύο μοναδικές ερμηνεύτριες μαζί σε ένα πρόγραμμα από αυτά που θα θυμόμαστε για πάντα.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Κίτρινα Ποδήλατα

Τα Κίτρινα Ποδήλατα επιστρέφουν δυναμικά στη φυσική τους έδρα και προσκαλούν όλους τους φίλους στην ανανεωμένη live-πρόταση γενικής ανάτασης «Να σε δω να γελάς ΙΙ».

Οι δυο δημιουργοί, Αλέξανδρος & Γιώργος Παντελιας, ενισχύουν τα συναισθήματα της πετυχημένης - ευρυματικής παράστασης «Να σε δω να γελάς», επιστρατεύουν ανεξάντλητη σκηνική ενέργεια, χιούμορ και διάδραση, στοιχηματίζοντας εκ νέου να ενώσουν αληθινές παρέες γύρω απ τη φωτιά αγαπημένων τραγουδιών και μηνυμάτων.

Κίτρινα Ποδήλατα

Τα Κίτρινα Ποδήλατα υποδέχονται στο club του Σταυρού του Νότου, όσους πραγματικά πιστεύουν πως… μουσική και χαμόγελο μπορούν να αναθερμάνουν την αισιοδοξία μας για μια δυνατή επόμενη μέρα!

Κάνε εδώ την κράτησή σου

Μίλτος Πασχαλίδης

Ο Μίλτος Πασχαλίδης εντός έδρας, πιστός στο ραντεβού του στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, ετοιμάζει και αυτόν το Χειμώνα τα πιο ζεστά και ξεχωριστά μουσικά βράδια.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης, μετά από μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία, την επανεκτέλεση του οριακού δίσκου του Θάνου Μικρούτσικου «Εμπάργκο» (εκδ. Ogdoo Music Group), αλλά και της τέταρτης συγγραφικής του εργασίας, με τίτλο «Ξενοδοχεία» (εκδ. Αλεξάνδρεια), επιστρέφει στο σταθερό του στέκι, για να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης: τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του, τραγούδια που αγαπά αλλά και -όπως μας έχει συνηθίσει - εκπλήξεις της στιγμής.

Μίλτος Πασχαλίδης

Ευαίσθητος δημιουργός και χαρισματικός ερμηνευτής, δυναμικός και αυθόρμητος, κοινωνικά ευαίσθητος και ταυτόχρονα βαθιά ερωτικός, ο Μίλτος Πασχαλίδης ξεχωρίζει για τις ζωντανές εμφανίσεις του, που συνδυάζουν στοιχεία ετερόκλητα, έχουν καθορισμένη αρχή, αλλά άγνωστο τέλος και μας παρασύρουν σε μια μουσική περιπέτεια που μένει αξέχαστη.

Κάνε εδώ την κράτησή σου

Μιχάλης Ρακιντζής

Ο Μιχάλης Ρακιντζής στην κεντρική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων, μας παρουσιάσει ένα updated funky concept με τραγούδια του που αγαπήσαμε.

Μαζί του στη σκηνή ο Γιώργος Πανταλός στα keyboards, o Πέτρος Χατζηγεωργίου στο πιάνο, ο Αδάμ Δόγκας στο σαξόφωνο και ο Γιάννης Νοταράς στα drums.

Μιχάλης Ρακιντζής

Κάνε εδώ την κράτησή σου

Ελένη Βιτάλη και Παναγιώτης Μάργαρης στο Gazarte Main Stage

Η Ελένη Βιτάλη και ο Παναγιώτης Μάργαρης συναντήθηκαν τυχαία και αμέσως επικοινώνησαν μέσα από την τέχνη τους και το αποτέλεσμα είναι ολοφάνερο όταν τους δει κάποιος να συνυπάρχουν πάνω στη σκηνή.

Ξεκίνησαν από διαφορετικούς χώρους, αλλά η μαγική σπίθα που ενώνει το ταλέντο, τους έφερε κοντά. Τα πρώτα ιδιαίτερα αυτά ρεσιτάλ, τα έκαναν για να το ευχαριστηθούν οι ίδιοι. Η μεγάλη ανταπόκριση όμως του κοινού, τα έκανε να γίνονται όλο και συχνότερα με αποτέλεσμα το καλοκαίρι που μας πέρασε να τα πραγματοποιήσουν σε πολλούς ιδιαίτερους χώρους σε όλη την Ελλάδα.

Κάπως έτσι, φυσικά και αβίαστα, προέκυψαν και οι εμφανίσεις τους στο Gazarte. Στο κέντρο της Αθήνας ,στον ιστορικό χώρο του Gazarte, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, οι δυο θα παρουσιάσουν ένα ανανεωμένο “Ρεσιτάλ”, με τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε.

Ελένη Βιτάλη και Παναγιώτης Μάργαρης στο Gazarte Main Stage

Ένα “Ρεσιτάλ” που κουβαλά αυτό το ιδιαίτερο αποτύπωμα που θέλουν να φέρουν η Ελένη Βιτάλη και ο Παναγιώτης Μάργαρης στο ελληνικό τραγούδι. Μια φωνή που έχουν υμνήσει οι πάντες και ένας κλασικός κιθαρίστας που η τέχνη του έχει χαρακτηριστεί ως “απαστράπτουσα”. Δυο σπουδαίοι καλλιτέχνες που, σε μια εποχή γεμάτη θόρυβο, με βαθιά ψυχή και συναίσθημα καταθέτουν τον δικό τους ψίθυρο.

Κάνε εδώ την κράτησή σου

Πάμε Κραουνάκη στο χειμερινό Άλσος

Ο απολαυστικός Σταμάτης Κραουνάκης γεμίζει τα Σαββατοκύριακα μας με ποιοτική μουσική και συναίσθημα, με την υπέροχη συναυλία του στο χειμερινό Θέατρο Άλσος.

Πάμε Κραουνάκη

Κάνε εδώ την κράτησή σου

Γιώργος Σαμπάνης και Έλενα Παπαρίζου στο Βοτανικός Live Stage

Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Έλενα Παπαρίζου είναι το σχήμα στο Βοτανικός Live Stage για την σεζόν χειμώνας 2022! Δύο τεράστια ονόματα συνεργάζονται επί σκηνής σε ένα μοναδικό πρόγραμμα που αναμένεται να αγαπηθεί και να γίνει σημείο συνάντησης της νυχτερινής Αθήνας! Μαζί τους η Αναστασία!

Γιώργος Σαμπάνης και Έλενα Παπαρίζου στο Βοτανικός Live Stage

Κάνε εδώ την κράτησή σου

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share