Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

Η Δανάη Παπαδοπούλου έρχεται στο Half Note για ένα μοναδικό live

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

16 Νοεμβρίου 2022 09:40
Η Δανάη Παπαδοπούλου έρχεται στο Half Note για ένα μοναδικό live
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δανάη Παπαδοπούλου, στην πρώτη της φθινοπωρινή εμφάνιση στην Αθήνα, έρχεται στο Half Note την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου για ένα μοναδικό live.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε τα 3 μιούζικαλ που δεν πρέπει να χάσεις φέτος τον Χειμώνα.

Θα ακουστούν αγαπημένα τραγούδια νέων Ελλήνων δημιουργών, τραγούδια που έχει αγαπήσει η ίδια και που θα μοιραστεί με σας, αλλά και δικά της τραγούδια, φρέσκα και έτοιμα να αγαπηθούν.

Η ξεχωριστή προσέγγιση της ελληνικής και ιδιαίτερα της παραδοσιακής μουσικής που έχει ζήσει γενναιόδωρα η Δανάη Παπαδοπούλου, την οδήγησαν στον ναό της μουσικής που είναι πλέον για όλους το Half Note, που εδώ και τέσσερις δεκαετίες αναδεικνύει σημαντικούς καλλιτέχνες.

Μαζί της οι μουσικοί Διονύσης Θεοδόσης στο κλαρίνο, Πασχάλης Παπαζούδης στο πιάνο, Άγης Παπαπαναγιώτου στο κοντραμπάσο και Μιχάλης Μπακάλης στα κρουστά.

Info

Εναρξη 21:30

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310

Τιμές εισιτηρίων:

15€ (*θέση σε τραπέζι)

10€ / Bar Όρθιών

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.

*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.

*Οι θέσεις διαμορφώνονται την ημέρα της συναυλίας. Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share