Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023

Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχονται μαζί στο VOX

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

11 Νοεμβρίου 2022 13:29
Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχονται μαζί στο VOX
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, έρχονται μαζί, από τις 12 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο στο VOX.

Μαζί. Μέσα σε μία λέξη χωράνε 4 μουσικές δεκαετίες, αμέτρητα τραγούδια που έχουν γράψει μέσα μας, τα έχουμε ζήσει και τα έχουμε χιλιοτραγουδήσει και δύο φωνές από αυτές που χαρακτηρίζουν το ελληνικό τραγούδι και την συνέχειά του. Μαζί. Φανταστείτε μόνο τις δυο τους. Μαζί στην σκηνή. Την εσωτερική φλόγα της Ελευθερίας να συναντάει το εκρηκτικό ταπεραμέντο της Ελεωνόρας. Δύο σπάνιες φωνές, δυο ερμηνεύτριες με τεράστια ερμηνευτική γκάμα!

 Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Παράλληλα, η Μαρινέλλα έρχεται στο Christmas Theater, με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα.

Ούτε το ρεπερτόριο τους χρειάζεται ειδική αναφορά. Είναι τα τραγούδια που έχουν γράψει μέσα μας. Που τα έχουμε ζήσει και στις χαρές και στα δύσκολα. Τραγούδια που εναλλάσσονται στον ραδιοφωνικό αέρα, αλλά και στις δικές μας προσωπικές ψηφιακές λίστες, τώρα γίνονται μια σπάνια ζωντανή συλλογή επιτυχιών αλλά και
απρόβλεπτων στιγμών στην σκηνή του VΟΧ.

Δυο γενιές συναντιούνται επί σκηνής, δυο γυναίκες που έχουν χαρακτηρίσει με την φωνή τους το ελληνικό τραγούδι που αγαπάμε να τραγουδάμε, δύο μοναδικές ερμηνεύτριες μαζί σε ένα πρόγραμμα από αυτά που θα θυμόμαστε για πάντα.

VOX

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 16

ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 210.3475900

Κάνε εδώ την κράτησή σου

H Θεοδοσία Τσάτσου επιστρέφει στο Faust

H Θεοδοσία Τσάτσου, μετά από μακρόχρονη απουσία, επιστρέφει στις ζωντανές εμφανίσεις. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα χαρίσει στο κοινό δύο μοναδικές βραδιές στην ατμοσφαιρική σκηνή του Faust την Πέμπτη 10 και 24 Νοεμβρίου.

Mια φωνή που γράφει στην ψυχή και την καρδιά δεν ξεχνιέται... λείπει. Και η Θεοδοσία έλειψε πολύ. Μέσα από αυτές τις ζωντανές εμφανίσεις, αναζητά εκ΄ νέου την επαφή της με το κοινό, ύστερα από μία περίοδο ενδοσκόπησης, όπου η δημιουργικότητα έρεε σε διαφορετικά κανάλια.

Με καταγωγή από την Αυστραλία, η Θεοδοσία Τσάτσου μας συστήθηκε με το συγκρότημα «Μπλε», και έκανε τεράστια επιτυχία. Τραγούδια όπως το «Φοβάμαι» και «Νιώθω Ενοχές» είναι χαραγμένα στη μουσική μας ιστορία.

H Θεοδοσία Τσάτσου επιστρέφει στο Faust

Από το ‘99 και έπειτα παρουσίασε εξαιρετικές σόλο δουλειές με τα άλμπουμ «Ύποπτος Κόσμος », «Κόκκινο» και « Αγαπήσου», ενώ είχε ιδιαίτερες συνεργασίες όπως με τους Πυξ-Λαξ στην επιτυχία «Μόνο για κείνη μη μου λες». Τραγούδια της όπως το μαγευτικό «στη Θάλασσα» και το νοσταλγικό «Πού να ‘σαι τώρα» αγαπήθηκαν από ετερόκλητο κοινό. Η μουσική της βουτά στους ήχους της soul των blues του funk της pop αλλά σχεδόν πάντα υπάρχει κάτι το ροκ που πηγάζει από την ανατρεπτική προσωπικότητα.

Η προσήλωση της Θεοδοσίας σε αυτό που προστάζει η ψυχή της, διατήρησε την ανεξαρτησία της και χάρισε στο κοινό αξέχαστες ερμηνείες. Ιδιαίτερες είναι και οι διασκευές τραγουδιών άλλων δημιουργών που επιλέγει στα live της τα οποία και απογειώνει. Μαζί με την ανεπιτήδευτη και συνάμα θεατρική σκηνική της παρουσια, η πολύ δεμένη και groovy μπάντα της θα μεταφέρει το κοινό στο πλούσιο της σύμπαν.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share