Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου

Μην το χάσεις!

4 Νοεμβρίου 2022 09:23
Ο Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο μοναδικός Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει εκεί από όπου ξεκίνησε, στο μουσικό του σπίτι, στον Σταυρό του Νότου, από σήμερα Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, για να δώσει χρώμα στις Παρασκευές μας.

Δέκα χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση εκεί, ο αγαπημένος τραγουδοποιός ανεβαίνει ξανά στην Κεντρική Σκηνή με συγκίνηση και με ματιά στο μέλλον αφού θα παρουσιάσει νέα τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ του.Μαζί του η εκρηκτική Ξένια Ντάνια και η μπάντα του που θα απογειώνει κάθε βραδιά.

Από τις 4 Νοεμβρίου και για οκτώ Παρασκευές ο Κωστής Μαραβέγιας θα μας περιμένει Φραντζή και Θαρύπου γωνία, όπως παλιά.

Παράλληλα, «Οι 7 θάνατοι της Αντώνας» των bijoux de kant στη Στέγη.

Κωστής Μαραβέγιας

Μια επιστροφή στον πυρήνα, στον Κωστή που ονειρευόταν και εξακολουθεί να ονειρεύεται. Μια περιπλάνηση σε αυτόν τον ξεχωριστό μουσικό κόσμο που έπλασε τραγούδι το τραγούδι, χρόνο με τον χρόνο την τελευταία 10ετία. Χωρίς ίχνος νοσταλγίας, μόνο με λαχτάρα για τη συνάντηση με όλες και όλους αυτούς που από τότε μέχρι σήμερα μεγαλώνουν μαζί του, με τους καινούριους φίλους και φίλες, με όλους όσους δεν έχουν σταματήσει να θαυμάζουν, να ρωτούν, να ψάχνουν, να ακούνε μουσικές και να ξαφνιάζονται…

"Η επιστροφή στο σπίτι, έχει πάντα τη λαχτάρα της συνάντησης, της επικοινωνίας, της αφήγησης. Με φίλους μαζεμένους, στην Κεντρική Σκηνή, θα πω τα τραγούδια που θα έλεγα αν σας καλούσα στο σαλόνι μου στο Παγκράτι μια Κυριακή απόγευμα, ένα βράδυ Παρασκευής, σαν να είχα να σας δω πολλά χρόνια. Θα σας πω και τα καινούργια που έγραψα, θέλω να μου πείτε γνώμη. Θα ακούσω κι εγώ τις ιστορίες σας και αν μας βγει τις κάνω με τη μπάντα επί τόπου τραγούδι. Αυτό μου έχει λείψει. Ένας χώρος να σας βλέπω έναν προς έναν, που θα συνομιλούμε και θα τραγουδάμε αγκαλιασμένοι. Μετά από τη μεγάλη συναυλία στην Α’ Πλαζ Βούλας, επιστροφή στο σπίτι. Για να παίρνουμε δύναμη και θάρρος. Καλή αντάμωση."

Κωστής Μαραβέγιας

Info:

Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή

Γενική Είσοδος : 14 € ( Αφορά την είσοδο στον χώρο )
Ώρα Έναρξης: 22.30
Ώρα Προσέλευσης: 22.00

Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr

Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος .

Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ 210 9226975

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share