Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η "Μελωδία της Ευτυχίας" στην συναυλία αγάπης υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής

Στις 4/11 στο Πολεμικό Μουσείο

2 Νοεμβρίου 2022 08:56
Η
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ξεχωριστή συναυλία αγάπης με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ και κύριο θέμα το μιούζικαλ η «Μελωδία της Ευτυχίας», διοργανώνει ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων.

Παράλληλα, μην χάσετε την σπαρταριστή κωμωδία του Ντίνου Κατσουρίδη στο Θέατρο Πειραιώς 131.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου, στις 8.30 μμ, στο Πολεμικό Μουσείο (Ριζάρη 2), με ελεύθερη είσοδο.

Σκοπός της συναυλίας είναι η ηθική και οικονομική στήριξη του φορέα «Strongme», ο οποίος παρουσιάζει σημαντικό κοινωνικό έργο υποστηρίζοντας με τις δράσεις του θύματα έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας.

Η «Μελωδία της Ευτυχίας», έκανε πρεμιέρα το 1959 και από τότε έχει ανέβει στα μεγαλύτερα μουσικά θέατρα του πλανήτη. Έχει αποσπάσει πέντε Όσκαρ και έχει αναδειχθεί ως μία από τις πλέον εμπορικές παραγωγές όλων των εποχών.

 Η 'Μελωδία της Ευτυχίας' στην συναυλία αγάπης υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής

Ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, αναφερόμενος στην πρωτοβουλία της εκδήλωσης επισημαίνει: «Η Περιφέρεια Αττικής στέκεται αρωγός σε κάθε δράση που υπηρετεί, εκτός από την ψυχαγωγία, και την ευαισθητοποίηση και αφύπνιση των πολιτών για κρίσιμα κοινωνικά ζητήματα. Η συναυλία αγάπης υπηρετεί ακριβώς αυτό το σκοπό, προβάλλοντας ένα έργο που προάγει τα διαχρονικά μηνύματα της αισιοδοξίας, της πίστης, της αξιοπρέπειας και της αγάπης για τη μουσική και τον άνθρωπο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The Phantom of the Opera: Το σπουδαιότερο μιούζικαλ όλων των εποχών στο Christmas Theater

Μετά από 49 sold out παραστάσεις, που σημείωσαν ρεκόρ εισιτηρίων στην ιστορία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και του Christmas Theater στην Αθήνα, το μιούζικαλ-υπερθέαμα του Andrew Lloyd Webber επιστρέφει στην Αθήνα στις 8 Φεβρουαρίου 2023!

Το ρομαντικό και επιβλητικό έργο του Andrew Lloyd Webber με τα διάσημα κλασσικά τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή, το άρωμα σασπένς και μυστηρίου και την τρυφερή ιστορία αγάπης μεταξύ της Κριστίν και του μυστηριώδους «Φαντάσματος της Όπερας των Παρισίων» ανεβαίνει στη σκηνή του Christmas Theater και του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης με την υπογραφή κορυφαίων διεθνών συντελεστών.

Μια μεγαλειώδης παραγωγή που θα συναρπάσει και θα μαγέψει και τους πιο απαιτητικούς θεατές.

The Phantom of the Opera: Το σπουδαιότερο μιούζικαλ όλων των εποχών στο Christmas Theater

Υπόθεση:

Στο έργο που διαδραματίζεται στην όπερα του Παρισιού στα μέσα του 19ου αιώνα, παρακολουθούμε τη νεαρή τραγουδίστρια Κριστίν να κερδίζει τη μία ευκαιρία μετά την άλλη σε μία Λυρική Σκηνή στοιχειωμένη από την παρουσία ενός μυστηριώδους άνδρα που καλύπτει το πρόσωπό του με μάσκα και κρύβεται στα σκοτάδια των παρασκηνίων. Το «Φάντασμα» είναι ένας ιδιοφυής μουσικός και τραγουδιστής που χειραγωγεί την Κριστίν, βάζει τους δικούς του όρους για να εξασφαλίσει την επιτυχία της και κερδίζει τη συμπάθειά της - τουλάχιστον ως τη στιγμή της αναπόφευκτης προδοσίας που θα οδηγήσει και τους δύο σε ένα φλερτ με το θάνατο.

Η People Entertainment Group φέρνει το Phantom of the Οpera φέρνει στον υπερσύγχρονο χώρο του Christmas Theater τον Φεβρουάριο του 2023 και στο επιβλητικό Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τον Μάρτιο του 2023.

Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε το ιστορικό ανέβασμα με τους καλύτερους ερμηνευτές στην 35άχρονη πορεία του έργου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους!

Η παράσταση είναι στα αγγλικά με ελληνικούς υπέρτιτλους.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share