Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το νέο συγκλονιστικό video clip της Adele

Με την υπογραφή του σκηνοθέτη Joe Talbot

31 Οκτωβρίου 2022 09:57
Αυτό είναι το νέο συγκλονιστικό video clip της Adele
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα νέο, εντυπωσιακό video clip, συνοδεύει το καινούργια τραγούδι της Adele, «I Drink Wine» που συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ της με τίτλο «30».

Παράλληλα, ακούστε το άγνωστο τραγούδι του Φρέντι Μέρκιουρι που κυκλοφορεί τρεις δεκαετίες μετά τον θάνατό του.

Σε αυτό βλέπουμε την διάσημη σταρ να επιπλέει στο νερό φορώντας μια συγκλονιστική τουαλέτα του οίκου Valentino, η οποία λάμπει ενώ παράλληλα συγχρονισμένες κολυμβήτριες εμφανίζονται και την λούζουν με λουλούδια!

Το κλιπ φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη Joe Talbot, ο οποίος βραβεύτηκε ως ο καλύτερος σκηνοθέτης στο Sundance Film Festival του 2019 για την ταινία του «The Last Black Man».

Με αφορμή την πρεμιέρα του βίντεο αυτού μάλιστα, η Adele εμφανίστηκε σε μια ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε προς τιμήν της στο Χόλιγουντ, με τίτλο «Happy Hour with Adele», κατά την διάρκεια του οποίου οι θαυμαστές της είχα την ευκαιρία να την συναντήσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί της.

Στο μεταξύ, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, η Adele ξεκινάει τις ζωντανές εμφανίσεις της στο «Caesar’s Palace» του Λας Βέγκας του Las Vegas όπου θα δώσει 32 συνολικά συναυλίςες συναυλίες μέχρι τον Μάρτιο του 2023.

Δείτε εδώ το βίντεο κλιπ:

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share