Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο εκπρόσωπος της Κύπρου στην Εurovision

Δώστε προσοχή! Ο ταλαντούχος και καυτός τραγουδιστής

17 Οκτωβρίου 2022 15:15
Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο εκπρόσωπος της Κύπρου στην Εurovision
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Andrew Lambrou που ανήκει και εκπροσωπείται απο την Saiko Management της Νέας Υόρκης, θα είναι ο φετινός εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2023. Αυτό ήταν το επακόλουθο μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας της Panik Records και σε συνεργασία με την City Pop Records Αυστραλίας σύμφωνα με το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου.

Μην χάσετε την ανακοίνωση της πόλη που θα διοργανώσει την Eurovision 2023

Cyprus Eurovision 2023

Andrew Lambrou

Όπως έχει πρόσφατα ανακοινωθεί, ο διαγωνισμός του 2023 θα πραγματοποιηθεί στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου τον προσεχή Μάιο.

Η συμμετοχή του Andrew στην Κύπρο ξεχώρισε λαμβάνοντας τις περισσότερες ψήφου και ξεσηκώνοντας το κοινό.

Σε ανακοίνωση πριν λίγο καιρό, αναφερόταν πως το Ηνωμένο Βασίλειο θα φιλοξενούσε τη Eurovision 2023, με την ακριβή πόλη να παραμένει άγνωστη. Ανάμεσα στις επτά επικρατέστερες ήταν τo Μπέρμινχαμ, η Γλασκώβη, το Λιντς, το Λίβερπουλ, το Μάντσεστερ, το Νιούκαστλ και το Σέφιλντ. Ωστόσο, η διοργάνωση κατέληξε σε δύο.

Συγκεκριμένα, όπως δημοσίευσε το BBC κι η EBU, οι δύο τελικές πόλεις ήταν η Γλασκώβη και το Λίβερπουλ. Το Λίβερπουλ «κέρδισε» τη διοργάνωση, αποκλείοντας την άλλη υποψήφια πόλη, τη Γλασκώβη, στη ζωντανή κλήρωση που μεταδόθηκε από το BBC.

Η παράδοση θέλει τη χώρα που κερδίζει τον διαγωνισμό τη μία χρονιά να τον φιλοξενεί την επόμενη. Ωστόσο η EBU απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει ο διαγωνισμός στην Ουκρανία, για λόγους ασφαλείας. Αυτό σημαίνει ότι η διοργάνωση ανατέθηκε στη Βρετανία, τη χώρα που κατέλαβε την δεύτερη θέση.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης στο Instagram, ο πρώτος ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου, ο δεύτερος στις 11 Μαΐου, ενώ ο μεγάλος τελικός στις 13 Μαΐου.

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share