Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Ολλανδή τραγουδίστρια και συνθέτης Kovacs έρχεται στο Fuzz Club

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

13 Οκτωβρίου 2022 10:39
Η Ολλανδή τραγουδίστρια και συνθέτης Kovacs έρχεται στο Fuzz Club
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ολλανδή τραγουδίστρια και συνθέτης Kovacs, δημιουργός της μεγάλης επιτυχίας "My Love", επιστρέφει στην Αθήνα με τις γνωστές επιτυχίες αλλά και νέο υλικό στις αποσκευές της, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στο Fuzz Club.

Παράλληλα, μην χάσεις την επετειακή έκθεση στο Ινστιτούτο Γκαίτε της Αθήνας.

Με τη, σήμα κατατεθέν, γούνινη κουκούλα να κρύβει το ξυρισμένο της κεφάλι αλλά και τη φωνή μιας σόουλ ντίβας, η Sharon Kovacs είναι ένα φαινόμενο αινιγματικό. Έχοντας πολυετείς μουσικές σπουδές στο ενεργητικό της, αναδείχθηκε από open mic nights στο Eindhoven όπου έκανε και τα πρώτα της βήματα πριν αρχίσει να διαγράφει μια εντελώς ξεχωριστή πορεία στην παγκόσμια μουσική σκηνή, που δεν άργησε να αντιληφθεί την ιδιαίτερη γοητεία της και να αφεθεί στη μαγεία.

Το tango noir χιτ "My Love", σαν βγαλμένο από soundtrack ταινίας του James Bond, ηχογραφήθηκε κατά
ένα μεγάλο μέρος στην Κούβα και έγινε πανευρωπαϊκό χιτ, φτάνοντας μάλιστα στο νούμερο 1 των ελληνικών τσαρτς. Το ντεμπούτο άλμπουμ της "Shades Of Black" κυκλοφόρησε το 2015 και σκαρφάλωσε στους καταλόγους 26 χωρών μπαίνοντας στο top 10 στη Γερμανία και φτάνοντας στο νούμερο 1 στην πατρίδα της.

Εξήντα εκατομμύρια views στο youtube, ένα συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Viva Paris, πολυάριθμες βραβεύσεις και εμφανίσεις σε φεστιβάλ, ένα support slot στα live του Robbie Williams - η ερμηνεύτρια που τραγουδά σκοτεινή, ωμή σόουλ βγαλμένη από την καρδιά και έχει το βλέμμα στραμμένο στους θρύλους (από τη Billie Holiday μέχρι τη Nina Simone και από τη Shirley Bassey μέχρι την Amy και την Beth Gibbons) κάνει σταθερά τα βήματα που την οδηγούν στο superstardom.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share