Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το καινούργιο τραγούδι των Måneskin που διαφέρει από τα προηγούμενα

Υπέροχο!

10 Οκτωβρίου 2022 14:13
Αυτό είναι το καινούργιο τραγούδι των Måneskin που διαφέρει από τα προηγούμενα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι Måneskin, το αγαπημένο συγκρότημα που έγινε παγκοσμίως γνωστό μέσα από τη συμμετοχή του και τη νίκη του στη Eurovision του 2021, επιστρέφουν δισκογραφικά με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι, σε μουσικό ύφος διαφορετικό από αυτό μάς έχουν συνηθίσει.

Πρόκειται για μια συγκινητική ροκ μπαλάντα, με τίτλο «The Loneliest», με την οποία η ιταλική μπάντα εξερευνά νέα μουσικά τοπία.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που όλοι σας θα ακούσετε επιτέλους το ‘The Loneliest’. Το τραγούδι σημαίνει πολλά για μένα, είναι πολύ προσωπικό αλλά νομίζω ότι όλοι σας θα ταυτιστείτε. Κάναμε ένα show έκπληξη στο Λονδίνο και τραγουδήσαμε το ‘The Loneliest’ ζωντανά για πρώτη φορά και η αντίδραση του κόσμου σήμαινε πολλά για μας» δηλώνει ο αρχηγός του συγκρορτήματος, Damiano David και προσθέτει: «Περνάμε τέλεια κάνοντας περιοδεία σε όλο το κόσμο, γνωρίζοντας θαυμαστές μας από όλο τον κόσμο, από την Ιαπωνία μέχρι την Αμερική και την Ευρώπη και παραπέρα και ανυπομονούμε να για περισσότερες συναυλίες και μουσική για το 2023!»

Παράλληλα, ο σπουδαίος Mario Biondi έρχεται στο Θέατρο Παλλάς.

Η αλήθεια είναι πως οι Måneskin αποτελούν ένα παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο καθώς είναι από τις ελάχιστες ευρωπαϊκές μπάντες που κατάφεραν να εξαργυρώσουν τόσο ακριβά και με διάρκεια την κούπα της Eurovision. Διαθέτοντας έναν αρχηγό σούπερ – σταρ, με φωνή αλλά και παρουσία που ξεσηκώνει τα πλήθη, τα τελευταία δύο χρόνια έχουν δώσει πολυάριθμες sold out συναυλίες σε ολόκληρο τον κόσμο, έχουν συμμετάσχει σε μεγάλα διεθνή φεστιβάλ, έχουν συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής όπως οι Rolling Stones ενώ απέσπασαν και βραβείο MTV για την επιτυχία τους «Supermodel» η οποία έχει ξεπεράσει τα 170 εκατομμύρια streams παγκοσμίως.

Σε λίγες ημέρες μάλιστα ξεκινά η μεγάλη περιοδεία τους στις ΗΠΑ με σε πολλές μεγάλες πόλεις ενώ από το Φεβρουάριο του 2023 κι έπειτα θα περιοδεύουν ανά την Ευρώπη όπου ήδη έχουν προγραμματίσει να δώσουν δεκάδες συναυλίες. Το ανακοινωμένο συναυλιακό τους πρόγραμμα φθάνει μέχρι τον Μάϊο του 2003 και σε αυτό δεν συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα. Αναμένεται, ωστόσο, να προστεθούν και νέες ημερομηνίες. Για να δούμε...Θα περάσουν τελικά από την Αθήνα;

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share