Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η εκρηκτική Νατάσσα Μποφίλιου σε μια μοναδική συναυλία στο Θέατρο Άλσος

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

7 Οκτωβρίου 2022 13:05
Η εκρηκτική Νατάσσα Μποφίλιου σε μια μοναδική συναυλία στο Θέατρο Άλσος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εκρηκτική Νατάσσα Μποφίλιου, πάντα με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στο πλευρό της, δύο ακριβώς χρόνια μετά την κυκλοφορία της “Εποχής του Θερισμού” (Οκτώβριος 2020) και ύστερα από ένα απόλυτα επιτυχημένο συναυλιακό καλοκαίρι σε Ελλάδα και Κύπρο, με επιστέγασμα την θριαμβευτική, sold out συναυλία της το Σεπτέμβριο στο Θέατρο Βράχων, κλείνει τώρα πανηγυρικά έναν ακόμα δημιουργικό κύκλο, με μια τελευταία συναυλία, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο Θέατρο Άλσος.

Παράλληλα, έρχεται η σπαρταριστή κωμωδία «Της κακομοίρας» του Ντίνου Κατσουρίδη στο Θέατρο Πειραιώς 131.

Σε μια διετία που ανέσυρε πολλά πρωτόγνωρα συναισθήματα για όλους μας, η “Εποχή του Θερισμού”, φωτεινή, δυναμική κι αισιόδοξη, κατάφερε σε πείσμα των καιρών να κερδίσει τις καρδιές όλων μας, ερχόμενη να σταθεί επάξια πλάι στον πυρήνα του προσωπικού κι αγαπημένου ρεπερτορίου της πιο δεμένης καλλιτεχνικής τριάδας του ελληνικού τραγουδιού.

Πληροφορίες:

Θέατρο ΑΛΣΟΣ: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως
Τηλ.: 210-8227471 & 210-8831487
Ώρα έναρξης παράστασης: 20:30

Για την ασφάλεια του κοινού και την γρήγορη εξυπηρέτησή του θα υπάρχουν 2 είσοδοι και 4 έξοδοι

Οι θέσεις είναι μόνο καθήμενων σε τραπέζια έως 8 θέσεων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ' όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι θα κάθονται μαζί με άλλους. Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.

Η εκρηκτική Νατάσσα Μποφίλιου σε μια μοναδική συναυλία στο Θέατρο Άλσος

Κλείσε εδώ το εισιτήριό σου

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share