Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022

Ο Γιάννης Αγγελάκας έρχεται στο Θέατρο Βράχων

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

28 Σεπτεμβρίου 2022 10:44
Ο Γιάννης Αγγελάκας έρχεται στο Θέατρο Βράχων
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης Γιάννης Αγγελάκας έρχεται σήμερα Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη, στις 21:00.

Παράλληλα, η Άννα Βίσση έρχεται στο Θέατρο Άλσος.

Η αληθινή μουσική και η τέχνη γενικότερα οφείλει να προφητεύει τα χειρότερα τις εποχές που οι άνθρωποι νομίζουν πως ευημερούν και τα καλύτερα όταν δυστυχούν, καταθλίβονται και πιστεύουν πως έχουν όλα χαθεί, υπενθυμίζοντάς τους πως πάντα, στο πιο βαθύ σκοτάδι, άνθιζε η συνείδηση και η ορμή για εξέλιξη. Έχουμε ακόμα πολλά γοητευτικά δύσβατα μονοπάτια να περπατήσουμε.

Έτσι λοιπόν σε μια δυστοπική εποχή και μετά από σχεδόν τρία χρόνια (κατά τα οποία ετοίμασαν τον καινούργιο τους δίσκο που κυκλοφορεί με τον τίτλο "Έχω κέφια"), ο Γιάννης Αγγελάκας παίρνει τη μπάντα του, τους 100°C, και βγαίνουν ξανά στο δρόμο για μια σειρά από λάιβ σε... θερμοκρασία βρασμού.

Ο Γιάννης Αγγελάκας έρχεται στο Θέατρο Βράχων

Τους 100°C αποτελoύν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα και τα δύο νέα μέλη της παρέας ο Αλέξανδρος Κόντζογλου στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Μιχάλης Καρανίκος στο τρομπόνι.

Την επιμέλεια του ήχου έχουν ο Γιώργος Ταχτσίδης και ο Μίμης Κωνσταντινίδης.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share