Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ο αγαπημένος Πάνος Βλάχος για ακόμα μια βραδιά στο Gazarte Roof Stage!

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

26 Σεπτεμβρίου 2022 13:39
Ο αγαπημένος Πάνος Βλάχος για ακόμα μια βραδιά στο Gazarte Roof Stage!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο αγαπημένος, πολυτάλαντος ηθοποιός και τραγουδοποιός Πάνος Βλάχος, έρχεται για ακόμα μια βραδιά στο Gazarte Roof Stage, τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, οι Πυξ Λαξ έρχονται στο Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου.

Μετά την απόλυτη επιτυχία της θεατρικής παράστασης «ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού», με συνεχόμενα sold out σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αυτό το καλοκαίρι μας παρουσιάζει μια μουσική παράσταση!

Με τρεις προσωπικούς δίσκους στο ενεργητικό του και συνεργασίες με σημαντικούς τραγουδιστές όπως ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Χρήστος Θηβαίος, η Ελένη Δήμου κ.α. Μαζί με τους συνεργάτες του, μας έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αγαπημένα ελληνικά τραγούδια αλλά και κάποιες ιδιαίτερες επιλογές από το ξένο ρεπερτόριο.

Η παράστασή του όμως δεν έχει μόνο τραγούδια… Κείμενα εμπνευσμένα από τον ίδιο, ενώνουν τα κομμάτια και μας προσφέρουν χαρά, αισιοδοξία και γέλιο!

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο 50 Cent σε μία μεγαλειώδη συναυλία στο ΟΑΚΑ

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο 50 Cent πρωταγωνιστούν σε μία μεγαλειώδη συναυλία, powered by Coca-Cola, την πρώτη green συναυλία στην Ελλάδα, για τα 40 χρόνια του εμβληματικού ΟΑΚΑ, το Σάββατο 29 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για μια εμβληματική συναυλία και μια αξιοσημείωτη συνεργασία που έχει ήδη προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο καλλιτέχνης - φαινόμενο με τις δεκάδες πλατινένιες επιτυχίες και τις sold out εμφανίσεις, θα «μαγέψει» με τα προσωπικά του mega hits και τις δυνατές του ερμηνείες.

Ο 50 Cent, ένας από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς rappers παγκοσμίως, ολοκληρώνει το φετινό του tour στην Αθήνα, όπου έρχεται με full band και full program, μετά από 16 χρόνια και θα συναρπάσει όπως μόνο εκείνος ξέρει.

 Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο 50 Cent σε μία μεγαλειώδη συναυλία στο ΟΑΚΑ

Opening acts θα κάνουν:

  • η Josephine
  • ο FY
  • και οι Kings

Special guests:

  • ο Light
  • και ο Rack

Host ο Alexandros Kopsialis.

Μεγάλος χορηγός: Coca-Cola

Υποστηρικτές:
MINI Spanos SA
ΙΕΚ Ακμή

Με την υποστήριξη του ΟΑΚΑ - Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης»

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share