Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

O Γιάννης Χαρούλης έρχεται στην Τεχνόπολη

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

12 Σεπτεμβρίου 2022 09:22
O Γιάννης Χαρούλης έρχεται στην Τεχνόπολη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Χαρούλης και οι μουσικοί του επιστρέφουν στην Αθήνα, μετά τη μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία, για να μοιραστούν μαζί μας τραγούδια, μουσικές και χαρές που όλοι έχουμε ανάγκη. Παλιά και νέα τραγούδια θα γίνουν ένα στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, όπως ακριβώς μια καλή παρέα που δεν κοιτά ηλικίες, χρώματα και διακρίσεις.

Με την ευκαιρία ενημερωθείτε για το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών για τη σεζόν 2022–2023.

Ο Γιάννης Χαρούλης θα μας παρασύρει με όσα τραγούδια έχουμε αγαπήσει, αλλά και με τα καινούργια, από τον νέο του δίσκο «ΚΟΛΙΜΠΡΙ». Ένα άλμπουμ γεμάτο με σκέψεις και συναισθήματα που μας θυμίζουν ότι όσες δυσκολίες και αν βιώνουμε όταν «μοιραζόμαστε», «εκφραζόμαστε» και «επικοινωνούμε» η δύναμή μας πολλαπλασιάζεται.

Ραντεβού λοιπόν στις 12 & 13 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για να δώσουμε και να πάρουμε τη δύναμη που δημιουργείται όταν οι καρδιές των ανθρώπων χτυπούν με τον ίδιο παλμό!

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

79ο Φεστιβάλ της Βενετίας: Το Χρυσό Λιοντάρι στο αμερικανικό ντοκιμαντέρ "All the Beauty and the Bloodshed

Το αμερικανικό ντοκιμαντέρ "All the Beauty and the Bloodshed" βραβεύτηκε με το Χρυσό Λιοντάρι στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Η γαλλική ταινία "Saint Omer" βραβεύτηκε με το Ασημένιο Λιοντάρι.

Η αυστραλή ηθοποιός Κέιτ Μπλάνσετ τιμήθηκε με το βραβείο καλύτερης ηθοποιού, το δεύτερο βραβείο της καριέρας της στην Βενετία, για την ερμηνεία της στον ρόλο της διευθύντριας ορχήστρας στην ταινία "Tár" του Todd Field.

Ο ιρλανδός Κόλιν Φάρελ έλαβε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού για τον ρόλο του τρυφερού αγρότη στην μαύρη κωμωδία "The Banshees of Inisherin" του συμπατριώτη του Martin McDonagh.

Με ειδικό βραβείο της επιτροπής του Φεστιβάλ της Βενετίας τιμήθηκε ο φυλακισμένος ιρανός σκηνοθέτης Τζαφάρ Παναχί, ο οποίος δεν μπόρεσε να έρθει στην Βενετία για να συνοδεύσει την ταινία του «Οι αρκούδες δεν υπάρχουν».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share