Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022

Πανσέληνος Αυγούστου με συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Ναό του Ποσειδώνα

Μην το χάσεις!

11 Αυγούστου 2022 11:51
Πανσέληνος Αυγούστου με συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Ναό του Ποσειδώνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η φετινή Πανσέληνος του Αυγούστου θα είναι πολύ εντυπωσιακή, γι' αυτό και την Παρασκευή 12 του μήνα, στην Αθήνα, διοργανώνεται μια πληθώρα εκδηλώσεων. Ανάμεσα τους και η μαγική συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου με την παρέα του, που την Παρασκευή το βράδυ, με το μεγαλύτερο ολόγιομο φεγγάρι του χρόνου, στον μαγικό χώρο του Σουνίου στο Ναό του Ποσειδώνα, θα παρουσιάσουν μία επιλογή από τα τραγούδια του μεγάλου καλλιτέχνη.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, παρέα με τη Βίκυ Καρατζόγλου, τον Βυρων Τσουράπη και τους Ευγενείς Αλήτες, την παρέα του από την καλοκαιρινή περιοδεία, υπόσχεται ακόμα μία υπέροχη βραδιά με συγκίνηση και τραγούδι.

Σημειώνεται ότι, η μουσική παράσταση με τίτλο «Ένα φως αναμμένο» που παρουσιάζουν ανά την Ελλάδα, θα δοθεί στον Ναό του Ποσειδώνα, με ελεύθερη είσοδο και ώρα έναρξης 21:00.

Πανσέληνος Αυγούστου με συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Ναό του Ποσειδώνα

Παράλληλα, ο Δήμος Λαυρεωτικής ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει πούλμαν για τη μεταφορά των πολιτών από το Λαύριο στο Σούνιο.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 12 Αυγούστου θα ξεκινήσει πούλμαν από την Κεντρική Πλατεία Λαυρίου (ΚΕΠ), με κατεύθυνση προς το Σούνιο στις 19:00, στις 20:00 και στις 20:45. Η επιστροφή προς το Λαύριο θα πραγματοποιηθεί στις 23:30 και στις 00:30.

Παράλληλα, το ΚΤΕΛ Αττικής θα διαθέσει επιπλέον δρομολόγια από την Αθήνα (Πεδίον του Άρεως) για το Σούνιο, με το τελευταίο δρομολόγιο να αναχωρεί με το πέρας της Συναυλίας, από το Σούνιο προς την Αθήνα.

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share