Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022

Release Athens 2022: Οι Judas Priest την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 στην Πλατεία Νερού

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

15 Ιουλίου 2022 09:41
Release Athens 2022: Οι Judas Priest την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 στην Πλατεία Νερού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Release Athens παρουσιάζει τους μεγάλους Judas Priest, την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 στην Πλατεία Νερού! Oι "metal gods" φέρνουν και στην Αθήνα το πιο εντυπωσιακό show τους σε μια ανεπανάληπτη βραδιά γεμάτη από greatest hits, γιορτάζοντας τα 50 χρόνια στην κορυφή του σκληρού ήχου! Μαζί τους, οι προκλητικοί Cradle of Filth, το supergroup των Dead Daisies και οι Black Soul Horde.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε όλες τις εκδηλώσεις του Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων.

Λίγα λόγια για τους Judas Priest

Οι Judas Priest δημιουργήθηκαν το 1969 στο Birmingham της Αγγλίας και έμελλε να αλλάξουν για πάντα το πρόσωπο του heavy metal. Άγγιξαν αμέσως δυσθεώρητα ύψη με albums όπως τα "Sin After Sin" ('77), "Stained Class" ('78), "Hell Bent for Leather" ('78) και "Unleashed in the East" ('80) και κατέκτησαν τον πλανήτη με αθάνατα έπη όπως τα "British Steel", ('80), "Point of Entry" ('81), "Screaming for Vengeance" ('82) και "Defenders of the Faith" ('84), "Painkiller" ('90), τα οποία μας έδωσαν κλασικά τραγούδια που έχουν αντέξει έως σήμερα. Τα "Breaking the Law", "Living After Midnight", "Heading Out to the Highway", "You've Got Another Thing Coming" τους οδηγούν σε headline θέσεις στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου.

Ελάχιστα είναι τα ονόματα του heavy metal που "πάτησαν" σε κορυφές όπως αυτές των Judas Priest. Η επιρροή τους δεν σταματά στιγμή, και το καταπληκτικό "Firepower" του 2018 απέδειξε ξανά πόσο σπουδαίοι παραμένουν, αφήνοντας άφωνο το πιστό κοινό τους και τους κριτικούς.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share