Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η «ντίβα της καρδιάς μας», Καίτη Γαρμπή στο Θέατρο Άλσος

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

20 Ιουλίου 2022 09:03
Η «ντίβα της καρδιάς μας», Καίτη Γαρμπή στο Θέατρο Άλσος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η «ντίβα της καρδιάς μας», η μια και μοναδική Καίτη Γαρμπή ετοιμάζει ένα αξέχαστο συναυλιακό καλοκαίρι και μια μοναδική εμφάνιση στο αγαπημένο πια, Θέατρο Άλσος, σήμερα Τετάρτη 20 Ιουλίου!

Μαζί της θα τραγουδήσουμε αγαπημένα τραγούδια και θα θυμηθούμε όλες τις μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες της και τα no1 hits της από την 30χρονη καλλιτεχνική της πορεία, ταξιδεύοντας μας πίσω στο χρόνο και παρασύροντάς το φανατικό κοινό της σε ένα αξέχαστο live party!

Τη συναυλία της Καίτης Γαρμπή θα ανοίξει ο Δημήτρης Σχοινάς με ένα concept δικής του παραγωγής όπου τραγουδάει και παίζει πάνω σε ενορχηστρώσεις διασκευασμένες από τον ίδιο.

Με την Καίτη θα τα τραγουδήσουμε “ΟΛΑ ΜΑΖΙ” την Τετάρτη 20 Ιουλίου στο Θέατρο Άλσος σε ένα μοναδικό ξέφρενο πάρτυ!

Με την ευκαιρία άκου εδώ το νέο τραγούδι του Στέφανου Πιτσίνιαγκα "Άμαν Άμαν".

Η «ντίβα της καρδιάς μας», Καίτη Γαρμπή στο Θέατρο Άλσος

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Σχοινά

Ο Δημήτρης Σχοινάς είναι ο καρπός του έρωτα της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά. Τον γνωρίσαμε με το τραγούδι "Δε μεγαλώνω", το οποίο τραγουδούσε με την παιδική του φωνή μαζί με τον πατέρα του.

Πέρυσι μάλιστα, κυκλοφόρησε το πρώτο του single από την Panik Records, με τίτλο "Όλα μαζί" σε μουσική και ενορχήστρωση δική του.

Πραδέχεται πως λόγω των γονιών του, οι πόρτες ανοίγουν για εκείνον πιο εύκολα, γι' αυτό και πρέπει να δουλέψει σκληρά για να αποδείξει την αξία του. Έχει τραγουδήσει στη σκηνή μαζί με τους γονείς του ενώ έχει τονίσει πολλές φορές, πως τους θαυμάζει ως ανθρώπους αλλά και ως καλλιτέχνες.

Το φετινό καλοκαίρι ο Δημήτρης Σχοινάς κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα μαζί με τη μητέρα του, Καίτη Γαρμπή, έχοντας ήδη ξεκινήσει από τις μεγαλύτερες πόλεις.

Ακούστε εδώ το τραγούδι του Δημήτρη Σχοινά "Όλα Μαζί"

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share