Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Γιώργος Θεοφάνους ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

14 Ιουλίου 2022 10:33
Ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Γιώργος Θεοφάνους ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο μοναδικός Γιάννης Πλούταρχος και ο καταξιωμένος συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους, ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, την Πέμπτη 14 Ιουλίου, για μια καλοκαιρινή συναυλία που θα μείνει αξέχαστη.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής και ο καταξιωμένος συνθέτης συνεργάζονται συναυλιακά και φέτος το καλοκαίρι στην πλούσια μουσική τους διαδρομή και θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Τραγουδάει ο Γιώργος Κακοσαίος και η Κaterina. Με την ευκαιρία άκουσε εδώ το νέο τραγούδι της Κατερίνας.

Ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Γιώργος Θεοφάνους ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Λίγα λόγια για τον Πλούταρχο

Γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου του 1970 στη Μαυρόγεια Βοιωτίας, ένα μικρό χωριό έξω από τον Ορχομενό. Για πρώτη φορά τραγούδησε επαγγελματικά σε ένα μικρό μαγαζάκι στον Κορυδαλλό. Απογοητευμένος από τις συνθήκες που επικρατούσαν στο χώρο του τραγουδιού, το εγκατέλειψε δυο φορές και ασχολήθηκε με άλλα επαγγέλματα και ιδιαίτερα την κομμωτική προκειμένου να εξασφαλίσει τα προς το ζην.

Δύο χρόνια περίπου μετά την πρώτη του εμφάνιση, συναντήθηκε με το Δημήτρη Κορδατζή και τον Ηλία Φιλίππου, που τον έφεραν σε επαφή με τον πρώτο του παραγωγό, το Γιώργο Μακράκη. Στον τελευταίο οφείλεται και το ψευδώνυμο "Πλούταρχος".

Έτσι εισήλθε στη δισκογραφία και κυκλοφόρησε το 1998 την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Μόνο εσύ».

Ο Πλούταρχος έχει μια πλούσια δισκογραφική πορεία, ενώ έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στον χώρο την ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Λίγα λόγια για τον Θεοφάνους

Γεννήθηκε στη Λάρνακα στις 9 Ιανουαρίου 1968[1] και άρχισε να συνθέτει από την ηλικία των πέντε ετών. Έχει σπουδάσει κιθάρα, πιάνο και αρμονία στο Εθνικό Ωδείο της Κύπρου, όπως και στο Μουσικό Κολέγιο Μπέρκλι της Βοστώνης των ΗΠΑ.

Στο ενεργητικό του έχει πολλά χρυσά και πλατινένια μουσικά άλμπουμ, όπως τα εξής: "Αισθήσεις" με τη Μαντώ, "Καρδιά μου, μην ανησυχείς" και "Μια αναπνοή" με τον Αντώνη Ρέμο, "Στα υπόγεια είναι η θέα" και "Ο δικός μου ο δρόμος" με τον Πασχάλη Τερζή, "Τόση αγάπη πώς να χαθεί" με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, "Νόημα" με την Πέγκυ Ζήνα, "Κάνε στην άκρη" με την Άντζελα Δημητρίου, "Έχω τόσα να σου πω" με τους One, "Τίποτα δεν γίνεται τυχαία" με την Μαρινέλλα κ.α.

Μερικά από τα δημοφιλέστερα τραγούδια του είναι τα εξής: «Έλα να με τελειώσεις», «Κι έκρυψα το πρόσωπό μου», «Μια αναπνοή», «Παλιόκαιρος», «Ο δικός μου ο δρόμος», «Έχω μια αγάπη», «Το κύμα», «Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου», «Φεγγάρι», «Έλα που φοβάμαι», «Κόκκινη γραμμή», «Τίποτα δεν γίνεται τυχαία», «Σήμερον που σ' αντίκρισα», «Οι ήρωες», «Δίπλα σε σένα», «Ένα τραγούδι ακόμα», «Δώρο Θεού», «Το μόνο που θυμάμαι», «Πυξίδα», «Μίσησε με» κ.α.

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share