Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Η Παυλίνα Βουλγαράκη στις 21 Ιουλίου στο ΚΠΙΣΝ

Μην το χάσεις!

12 Ιουλίου 2022 09:06
Η Παυλίνα Βουλγαράκη στις 21 Ιουλίου στο ΚΠΙΣΝ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την καταξιωμένη τραγουδοποιό Παυλίνα Βουλγαράκη υποδέχεται το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), στα Πανοραμικά Σκαλιά, την Πέμπτη 21 Ιουλίου στις 21.00, στο πλαίσιο της ενότητας συναυλιών «Music Escapades», που είναι αφιερωμένη στις πιο σύγχρονες τάσεις της ελληνικής μουσικής. H συναυλία πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Παράλληλα, οι Iron Maiden έρχονται στο ΟΑΚΑ στις 16 Ιουλίου.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη, ερμηνεύτρια που χτίζει γέφυρες μεταξύ του έντεχνου και της ποπ, παρουσιάζει στη συναυλία της στο ΚΠΙΣΝ ένα αφιέρωμα σε μεγάλες γυναικείες φωνές που τη διαμόρφωσαν: από τη Sade, τη Stevie Nicks, την PJ Harvey και την Grace Slick, μέχρι τη Δήμητρα Γαλάνη, τη Χαρούλα Αλεξίου, την Αρλέτα και την Ελένη Τσαλιγοπούλου. Σε ένα πρόγραμμα, ειδικά σχεδιασμένο για τη συναυλία της στο ΚΠΙΣΝ, με τραγούδια για «ανοιχτό καλοκαιρινό ουρανό», μεταφέροντας ένα μήνυμα σε «όσους κοιτάνε προς τα πάνω».

Μαζί της οι Tfatfy, ένα αθηναϊκό κουαρτέτο-supergroup που αποκαλύπτει ένα διαφορετικό πρόσωπο των μελών του που έχουμε γνωρίσει σε άλλα σχήματα όπως Modrec, Knight Night, Planet of Zeus κτλ. Μόνο που εδώ οι Μηνάς Λιάκος, Στέλιος Προβής, Σεραφείμ Γιαννακόπουλος και Σπύρος Μάνεσης βγάζουν μια fusion αυτοσχεδιαστική διάθεση και κινούνται σε jazz/funk μονοπάτια.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.snfcc.org/SummerMusic και στις σελίδες στα social media @SNFCC.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share