Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Scorpions και Alice Cooper έβαλαν "φωτιά" στην πίστα και ξεσήκωσαν το ΟΑΚΑ - Δείτε βίντεο

«Το ροκ δεν πεθαίνει» είπαν με ένα στόμα και μια φωνή περίπου 30.000 θεατές

7 Ιουλίου 2022 08:21
Scorpions και Alice Cooper έβαλαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι Scorpions και ο Alice Cooper, έδωσαν μια συναυλία που "ταρακούνησε" το ΟΑΚΑ και επιβεβαίωσε αυτό που επαναλαμβάνουν διαρκώς οι πρωταγωνιστές της, ότι δηλαδή «το ροκ δεν πεθαίνει».

Παράλληλα, μην χάσετε στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2022 την συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, από ώριμους ροκάδες που μεγάλωσαν με τα τραγούδια του διάσημου γερμανικού συγκροτήματος και τις επιτυχίες του «νονού του shock rock», μέχρι νεαρά αγόρια και κορίτσια, αλλά και αρκετούς γονείς με τα μικρά παιδιά τους, βίωσαν, επί περίπου τρεις ώρες, μια αυθεντική ροκ εμπειρία, με οδηγούς εκείνους που έχουν γράψει πολλές και σημαντικές σελίδες στην ιστορία του μουσικού αυτού είδους.

Η συναυλία ξεκίνησε στις 19:30 και ενώ ο ήλιος ακόμη βρισκόταν ψηλά στον Αττικό ουρανό, με τον Alice Cooper βγαίνει στη σκηνή καταχειροκροτούμενος. Ως άλλος ροκ μάγος, φορώντας μαύρο δερμάτινο παντελόνι, κόκκινο βελουτέ φράκο σακάκι, μαύρο ψηλό καπέλο και κρατώντας ένα μαστίγιο στο χέρι, ερμήνευσε τις πιο γνωστές επιτυχίες της πολύχρονης καριέρας του, δίνοντας τον ρυθμό στον κόσμο που τον αποθέωνε.

Ευρισκόμενος σε εξαιρετική σωματική, αλλά και φωνητική φόρμα, ξεσήκωσε τα πλήθη, ερμηνεύοντας το πασίγνωστο «Poison».

Μετά από ένα μισάωρο διάλειμμα, λίγο πριν τις 10 το βράδυ, ανέβηκαν στη σκηνή οι Scorpions με φόντο μια τεράστια ελληνική σημαία και τον Κλάους Μάινε να λέει σε άπταιστα ελληνικά «καλησπέρα Αθήνα» και να ρωτά τον κόσμο «τι κάνετε;».

Κι έπειτα το συγκρότημα ξεκίνησε το live του, το 27ο κατά σειρά που έχει δώσει σε ελληνικό έδαφος, αποδεικνύοντας, για πολλοστή φορά, πως υπάρχει ένας ισχυρός, ακλόνητος δεσμός ανάμεσα σε εκείνους και το ελληνικό κοινό.

Και πώς κάθε φορά θα φεύγουν με την υπόσχεση πως σύντομα θα επιστρέψουν.

Δείτε τα βίντεο:

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share