Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο ένας και μοναδικός Γιάννης Πάριος στο Βεάκειο θέατρο Πειραιά

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

1 Ιουλίου 2022 09:19
Ο ένας και μοναδικός Γιάννης Πάριος στο Βεάκειο θέατρο Πειραιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εδώ και πενήντα ολόκληρα χρόνια, δεν υπάρχει Έλληνας που να μην αναγνωρίσει από την πρώτη νότα της φωνής του, έναν από τους σπουδαιότερους και πιο αγαπημένους ερμηνευτές που πέρασαν ποτέ από τη χώρα.

Ερωτικός, ευαίσθητος, απόλυτος, με μια μοναδική χροιά που έχει συντροφεύσει όλες τις ιστορίες αγάπης αλλά και γιορτής μας, ένας καλλιτέχνης που ευλογήθηκε με το εξωπραγματικό χάρισμα μιας μοναδικά μελωδικής φωνής, ο Γιάννης Πάριος ταυτίστηκε με την απέραντη θάλασσα της Ελλάδας και κατάφερε να γοητεύσει και το κοινό παγκοσμίως.

Ο ένας και μοναδικός Γιάννης Πάριος στο Βεάκειο θέατρο Πειραιά

Με την ευκαιρία ενημερωθείτε για το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της σεζόν 2022/23 της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Καλοκαίρι 2022 λοιπόν και ο Γιάννης Πάριος τραγουδάει τα κομμάτια που πια αποτελούν την ιστορία όλων μας, το soundtrack της ζωής μας, με τις απογοητεύσεις, τις ελπίδες, τις χαρές μας και εμφανίζεται σε δύο υπέροχα θέατρα της Αττικής με μια παράσταση που θα γράψει, πάλι, ιστορία και συνεχίζει με μια πορεία σε όλη την Ελλάδα που λαχταράει να ξανασυναντηθεί με τον λατρεμένο τραγουδιστή.

Στις 2/7 στον αγαπημένο του Πειραιά, στο Βεάκειο, ο Γιάννης Πάριος θα μας συντροφεύσει σε όμορφα βράδια και θα δημιουργήσει μαζί μας τις πιο όμορφες αναμνήσεις.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μέχρι τον Ουρανό | Το νέο music video του Λούκα Γιώρκα μόλις κυκλοφόρησε!

«Μέχρι τον Ουρανό» μας ταξιδεύει ο Λούκας Γιώρκας με το καινούργιο του single που ήρθε για να γίνει το απόλυτο soundtrack του φετινού καλοκαιριού.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης υπογράφει για πρώτη φορά εξ' ολοκλήρου τους στίχους και τη μουσική του νέου του single και με πολύ ανεβασμένη διάθεση τραγουδά για τη δύναμη του έρωτα!

Το απόλυτα καλοκαιρινό #musicvideo δημιουργεί μια φρέσκια ατμόσφαιρα με 70s επιρροές, θερμούς τόνους και σκηνές από ένα ξέγνοιαστο ελληνικό καλοκαίρι.

Μέχρι τον Ουρανό το νέο music video του Λούκα Γιώρκα

Το τραγούδι που έχει κυκλοφορήσει ήδη στο Spotify και όλα τα ψηφιακά καταστήματα δίσκων, οπτικοποιήθηκε από τον Γιώργο Μπενιουδάκη.

Όπως δηλώνει ο αγαπημένος μας λαϊκός τραγουδιστής: «Ο έρωτας είναι η δύναμη που κινεί τη γη. Είναι ο λόγος που ο άνθρωπος ξεπερνά τον εαυτό του και μέσα στον έρωτα γίνεται πραγματικά ικανός για όλα. Ο έρωτας είναι η καθημερινή μου έμπνευσή και νιώθω τόσο όμορφα που μπορώ να δημιουργώ, να γράφω και να τραγουδώ για τον έρωτα! Εύχομαι το τραγούδι μου αυτό να το αγαπήσετε, να το τραγουδήσετε, να το χορέψετε, με αυτό να ερωτευτείτε και κάθε φορά που το ακούτε να σας ταξιδεύει «Μέχρι τον Ουρανό».

Μπορείτε να το απολαύσετε στο επίσημο κανάλι της Cobalt Music στο Youtube.

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share