Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Bloody Hawk x Dani Gambino live στην Αθήνα

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

23 Ιουνίου 2022 12:51
Bloody Hawk x Dani Gambino live στην Αθήνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Bloody Hawk και Dani Gambino συναντιούνται για το κορυφαίο rap double bill του καλοκαιριού και έρχονται στην Αθήνα το Σάββατο 25 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Ο ράπερ από τη Ξάνθη βρίσκεται στο κορυφαίο σημείο της μέχρι στιγμής πορείας του, με τον πρόσφατο δίσκο "Τίμημα" να κερδίζει πρωτιές κάθε τύπου και τις ενθουσιώδεις αντιδράσεις του κοινού να έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, ενώ ο Dani Gambino με τον DJ The Boy έχουν εξελιχθεί σε ένα από τα super hot ονόματα της σκηνής, με κινήσεις ματ σε δισκογραφικό και συναυλιακό επίπεδο.

Η σύμπραξή τους επί σκηνής αναμένεται να αποτελέσει το event του καλοκαιριού, αλλά και να ανοίξει τον δρόμο για τα double bills στο rap game, σε μια εποχή που οι αρένες γεμίζουν, σε κάθε πρόσταγμα των εκπροσώπων του δημοφιλούς μουσικού είδους. Prepare for battle!

Παράλληλα, η Δέσποινα Βανδή έρχεται στο FALIRO SUMMER THEATER.

 Bloody Hawk x Dani Gambino live στην Αθήνα

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μια δέηση μνήμης και ελευθερίας των Active Member στο αμφιθέατρο του Μαυσωλείου Διστόμου, την Κυριακή 26 Ιουνίου

Την Κυριακή 26 Ιουνίου, στις 9:30 μμ, οι Active Member θα εμφανισθούν με συνοδεία ορχήστρας, στο αμφιθέατρο του Μαυσωλείου στο Δίστομο για μια συναυλία εφ' όλης της ύλης. Στη συναυλία, που είναι ενταγμένη στις επετειακές εκδηλώσεις για την Σφαγή του Διστόμου, θα γίνει ένα οδοιπορικό στη μεγάλη δισκογραφία του γκρουπ, μια γιορτή όπου οι γενιές συναντώνται με έναν κοινό κώδικα και βρίσκουν στέρεο πέρασμα για τη συνέχεια μέσα από τη μουσική και τα λόγια του γκρουπ.

Στη σκηνή μαζί τους η ορχήστρα από την εκπομπή «Μουσικό Κουτί». Γιάννης Δίσκος (πνευστά), Στέλιος Φραγκούς (πιάνο-πλήκτρα), Βύρων Τσουράπης (μπάσο), Λάμπης Κουντουρόγιαννης (κιθάρα), Δημήτρης Καζάνης (βιολί), Θανάσης Τσακιράκης (drums).

Μια δέηση μνήμης και ελευθερίας των Active Member στο αμφιθέατρο του Μαυσωλείου Διστόμου, την Κυριακή 26 Ιουνίου

Λίγα λόγια για τους Active Member

Οι Active Member βρίσκονται στην ενεργό δράση 30 χρόνια. Είτε με την δύναμη του ονόματός τους, ως ενεργά μέλη, είτε με διάφορα μουσικά και άλλα projects, o B. D. Foxmoor (Μιχάλης Μυτακίδης) -ιθύνων νους- και η Sadahzinia (Γιολάντα Τσιαμπόκαλου) έχουν βρει έναν δικό τους τρόπο να ερμηνεύουν το γίγνεσθαι, το πώς μεταβάλλονται τα πράγματα και οι καταστάσεις σε ένα κόσμο παλλόμενο ή και βουβό. Δεκάδες albums, εκατοντάδες τραγούδια, ζωή μετρημένη με ρίμες και λέξεις. Έχοντας ολοκληρώσει το νέο 23ο album τους με τίτλο «30» υπογραμμίζουν την ανάγκη για επικοινωνία και το μοίρασμα διηγήσεων από άκρη σε άκρη αυτού του κόσμου.

Μία από τις σπουδαιότερες «διηγήσεις» τους ήταν και η ενότητα τραγουδιών αφιερωμένων στους νεκρούς της σφαγής του Διστόμου. Μια δουλειά που παρουσιάστηκε ολοκληρωμένη (και σε ζωντανή αναμετάδοση) στην 76η επέτειο της σφαγής πριν δύο χρόνια, στις 10 Ιουνίου 2020 στο αμφιθέατρο του Μαυσωλείου με μόνους «παρόντες» τους νεκρούς. Στη συναυλία συμμετείχαν ηθοποιοί και από την θεατρική ομάδα Διστόμου «Θεατροφρένεια». Μια κατάθεση ψυχής και πολιτιστική εκδίκηση παράλληλα, για την αναίτια φρίκη του 1944.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share