Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Μαρίζα Ρίζου έρχεται σήμερα 22 Ιουνίου στο Θέατρο Άλσος

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

22 Ιουνίου 2022 08:55
Η Μαρίζα Ρίζου έρχεται σήμερα 22 Ιουνίου στο Θέατρο Άλσος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αγαπημένη Μαρίζα Ρίζου, έρχεται σήμερα 22 Ιουνίου, στο Θέατρο Άλσος, και μας καλεί να βγούμε «Μαζί Της Στο Φως» με ένα ολοκαίνουριο πρόγραμμα, από το οποίο φυσικά δε θα λείπουν τραγούδια – σταθμοί, αλλά και καινούριες διασκευές.

Η Μαρίζα, μαζί με τη γνωστή παρέα της, αλλά και καινούρια μέλη, τους «συνήθεις υπόπτους» φίλους και παιχταράδες (όπως τους αποκαλεί!), επιστρέφουν δυναμικά και με άγριες διαθέσεις!

Παράλληλα, η Ρένα Μόρφη έρχεται στο GAZARTE ROOF STAGE για τρεις μοναδικές εμφανίσεις.

Η Μαρίζα Ρίζου έρχεται σήμερα 22 Ιουνίου στο Θέατρο Άλσος

Η συνταγή για μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά!

Θέατρο ΑΛΣΟΣ: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως
Τηλ.: 210-8227471 & 210-8831487
Ώρα έναρξης παράστασης: 20:30 (Ώρα εισόδου κοινού: 19.00)

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Οι "Μέλισσες" έρχονται στο Κατράκειο Θέατρο για να δώσουν χρώμα στο καλοκαίρι μας

Οι ΜΕΛΙSSES, το συγκρότημα που έχει πραγματοποιήσει περισσότερα από 1300 live στα 13 χρόνια παρουσίας του, αποδεικνύουν ότι το δυνατό τους χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή τους με τον κόσμο.

Το αγαπημένο συγκρότημα θα πραγματοποιήσει πέντε μεγάλες συναυλίες στην Ελλάδα παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες του αλλά και μοναδικές διασκευές που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου, έρχονται στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, και τα εισιτήρια έχουν αρχίσει να μειώνονται, οπότε "τρέξε" να κλείσεις τη θέση σου.

Οι

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Ο ένας και μοναδικός Αντώνης Ρέμος, έρχεται στο Θέατρο Άλσος για να δώσει πνοή στο καλοκαίρι μας

Ο ένας και μοναδικός Αντώνης Ρέμος, έρχεται στο Θέατρο Άλσος, την Δευτέρα 20 & Τρίτη 21 Ιουνίου και την Δευτέρα 27 & Τρίτη 28 Ιουνίου στις 20:30 με 2 νέες παραστάσεις.... μετά τις δύο - ήδη - sold out καλοκαιρινές παραστάσεις.

Με δυνατές ερμηνείες συντροφιά με μια σπουδαία παρέα εξαιρετικών ερμηνευτών και μουσικών, με ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο παλιές και νέες επιτυχίες. Σε μια μαγική ατμόσφαιρα, με έντονα μουσικά στιγμιότυπα και μελωδίες που θα σε ταξιδέψουν σε ένα αξεπέραστο live show γεμάτο ένταση, ρυθμό, ενέργεια και πάθος.

Ο Αντώνης Ρέμος είναι μοναδικός καλλιτέχνης. Ερμηνευτής καρδιάς, με υπέροχη φωνή και ανεπιτήδευτη σκηνική παρουσία, επικοινωνιακός, δημιουργικός, γεμάτος ιδέες, κάνει τις επιλογές του πάντα με γνώμονα την καρδιά κι αυτό μέχρι σήμερα τον έχει δικαιώσει.

Ο ένας και μοναδικός Αντώνης Ρέμος, έρχεται στο Θέατρο Άλσος για να δώσει πνοή στο καλοκαίρι μας

Από την πρώτη μέρα της καριέρας του μέχρι και σήμερα βρίσκεται αδιάλειπτα στην κορυφή, τα τραγούδια του αγγίζουν πάντα την πρώτη θέση στα charts και γίνονται πάντα επιτυχίες και οι ερμηνείες του είναι αξεπέραστες. Είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που η δισκογραφική του εταιρία του απένειμε στα 10 πρώτα χρόνια της καριέρας του τιμητική πλακέτα για πωλήσεις πάνω από 1.000.000 cd. Η αγάπη του κόσμου ξεπερνά τα γεωγραφικά σύνορα της Ελλάδας, αφού σε όλες τις περιοδείες του ανά τον κόσμο και τις Ηπείρους (Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Ευρώπη, Ν. Αφρική) οι συναυλίες του είναι πάντα sold out.

Ο Αντώνης Ρέμος για πρώτη φορά στο Θέατρο Άλσος, στο ωραιότερο καλοκαιρινό θέατρο της Αθήνα, μέσα στα δέντρα του Πεδίου του Άρεως με φόντο τον λόφο του Λυκαβηττού!

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share