Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022

Ο ένας και μοναδικός Αντώνης Ρέμος, έρχεται στο Θέατρο Άλσος για να δώσει πνοή στο καλοκαίρι μας

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

17 Ιουνίου 2022 16:01
Ο ένας και μοναδικός Αντώνης Ρέμος, έρχεται στο Θέατρο Άλσος για να δώσει πνοή στο καλοκαίρι μας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ένας και μοναδικός Αντώνης Ρέμος, έρχεται στο Θέατρο Άλσος, την Δευτέρα 20 & Τρίτη 21 Ιουνίου και την Δευτέρα 27 & Τρίτη 28 Ιουνίου στις 20:30 με 2 νέες παραστάσεις.... μετά τις δύο - ήδη - sold out καλοκαιρινές παραστάσεις.

Παράλληλα, το Release Athens 2022 υποδέχεται τον αγαπημένο Parov Stelar, το Σάββατο 18 Ιουνίου.

Με δυνατές ερμηνείες συντροφιά με μια σπουδαία παρέα εξαιρετικών ερμηνευτών και μουσικών, με ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο παλιές και νέες επιτυχίες. Σε μια μαγική ατμόσφαιρα, με έντονα μουσικά στιγμιότυπα και μελωδίες που θα σε ταξιδέψουν σε ένα αξεπέραστο live show γεμάτο ένταση, ρυθμό, ενέργεια και πάθος.

Ο Αντώνης Ρέμος είναι μοναδικός καλλιτέχνης. Ερμηνευτής καρδιάς, με υπέροχη φωνή και ανεπιτήδευτη σκηνική παρουσία, επικοινωνιακός, δημιουργικός, γεμάτος ιδέες, κάνει τις επιλογές του πάντα με γνώμονα την καρδιά κι αυτό μέχρι σήμερα τον έχει δικαιώσει.

Ο ένας και μοναδικός Αντώνης Ρέμος, έρχεται στο Θέατρο Άλσος για να δώσει πνοή στο καλοκαίρι μας

Από την πρώτη μέρα της καριέρας του μέχρι και σήμερα βρίσκεται αδιάλειπτα στην κορυφή, τα τραγούδια του αγγίζουν πάντα την πρώτη θέση στα charts και γίνονται πάντα επιτυχίες και οι ερμηνείες του είναι αξεπέραστες. Είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που η δισκογραφική του εταιρία του απένειμε στα 10 πρώτα χρόνια της καριέρας του τιμητική πλακέτα για πωλήσεις πάνω από 1.000.000 cd. Η αγάπη του κόσμου ξεπερνά τα γεωγραφικά σύνορα της Ελλάδας, αφού σε όλες τις περιοδείες του ανά τον κόσμο και τις Ηπείρους (Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Ευρώπη, Ν. Αφρική) οι συναυλίες του είναι πάντα sold out.

Ο Αντώνης Ρέμος για πρώτη φορά στο Θέατρο Άλσος, στο ωραιότερο καλοκαιρινό θέατρο της Αθήνα, μέσα στα δέντρα του Πεδίου του Άρεως με φόντο τον λόφο του Λυκαβηττού!

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share