Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η Ρένα Μόρφη έρχεται στο GAZARTE ROOF STAGE για τρεις μοναδικές εμφανίσεις

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

17 Ιουνίου 2022 11:58
Η Ρένα Μόρφη έρχεται στο GAZARTE ROOF STAGE για τρεις μοναδικές εμφανίσεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρένα Μόρφη, με την βελούδινη φωνή, την ξεχωριστή σκηνική παρουσία και τις λάτιν διασκευές λαϊκών τραγουδιών, έρχεται στο GAZARTE ROOF STAGE για τρεις μοναδικές εμφανίσεις, στις 17 & 24 Ιουνίου καθώς και στις 1 Ιουλίου.

Με την ευκαιρία δες εδώ ποια είναι τα μεγάλα καλλιτεχνικά ονόματα του εξωτερικού που έρχονται στην Ελλάδα το Καλοκαίρι του 2022.

Μια χαρισματική φωνή γεμάτη πάθος και συναίσθημα, μια μπάντα-παρέα με εξαιρετικούς μουσικούς και ένα πρόγραμμα έκπληξη, που μπορεί με άνεση να κινηθεί πέρα από το προσωπικό ρεπερτόριο της Ρένας και το τελευταίο album της ΣΑΜΠΑ ΤΣΙΚΙΤΑ, σε επιλογές από Ζαμπέτα ως J Balvin.

Τρεις καλοκαιρινές βραδιές στο υπέροχο GAZARTE ROOF STAGE, με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που έχει απ΄ όλα και αναδεικνύει για μια ακόμα φορά το εύρος της φωνής της, τη μοναδική ικανότητά της να ελίσσεται πολύ επιτυχημένα ανάμεσα σε διαφορετικά είδη μουσικής, το δυναμισμό της, το μπρίο και το πάθος της, το ανεξάντλητο κέφι αλλά και την ευαισθησία της, και τη καθηλωτική παρουσία της επάνω στη σκηνή.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Ο Τάκης Ζαχαράτος σε ένα μουσικό υπερθέαμα στο Βεάκειο Θέατρο στις 20 Ιουνίου

Ο ταλαντούχος Τάκης Ζαχαράτος, που έχει την ικανότητα να προκαλεί ποιοτικό γέλιο και να ψυχαγωγεί, το φετινό καλοκαίρι ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, ξεκινώντας από την Αθήνα.

Ο χαρισματικός καλλιτέχνης σατιρίζει, χορεύει, τραγουδά και ενθουσιάζει με την σκηνική του παρουσία. Ο Showman με τα χίλια πρόσωπα και την ερμηνευτική του άνεση, που περνάει με ευκολία από τις μιμήσεις στο μιούζικαλ, και από τις κινηματογραφικές επιτυχίες στα λαϊκά, έρχεται στις 20 Ιουνίου στο Βεάκειο Θέατρο.

Στις 21:30 τα βλέμματα μας θα είναι στραμμένα στον ταλαντούχο καλλιτέχνη και τα πρώτα χαμόγελα θα αρχίζουν να σχηματίζονται στα πρόσωπα του κοινού.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Ο Τάκης Ζαχαράτος σε ένα μουσικό υπερθέαμα στο Βεάκειο Θέατρο στις 20 Ιουνίου

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share