Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η μία και μοναδική Καίτη Γαρμπή, έρχεται στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, την Τετάρτη 15 Ιουνίου

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

14 Ιουνίου 2022 11:48
Η μία και μοναδική Καίτη Γαρμπή, έρχεται στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, την Τετάρτη 15 Ιουνίου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μία και μοναδική Καίτη Γαρμπή ετοιμάζει ένα αξέχαστο συναυλιακό καλοκαίρι με εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα! Αύριο Τετάρτη 15 Ιουνίου, θα τραγουδήσει στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά και μαζί της θα τραγουδήσουμε και θα θυμηθούμε όλες τις μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες της και τα no1 hits της από την 30χρονη καλλιτεχνική της πορεία!

Τις συναυλίες του φετινού καλοκαιριού της Καίτης Γαρμπή θα τις ανοίξει ο Δημήτρης Σχοινάς με ένα concept δικής του παραγωγής όπου τραγουδάει και παίζει πάνω σε ενορχηστρώσεις διασκευασμένες από τον ίδιο.

Παράλληλα, μην χάσετε σήμερα τον Γιώργο Αλκαίο στο Θέατρο Πέτρας.

Η μία και μοναδική Καίτη Γαρμπή, έρχεται στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, στην Τετάρτη 15 Ιουνίου

Ώρας Έναρξης

21:00

Τιμές Εισιτηρίων

17€ Α Ζώνη - Κεντρικές κερκίδες
15€ Β Ζώνη - Πλαϊνές κερκίδες

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Από τους Όναρ στην Πυξίδα στη ΣΤΟΑ ΕΡΜΟΥ στις 17 Ιουνίου

Μετά από μια μεγάλη και σημαντική διαδρομή με τους Όναρ, έχοντας δημιουργήσει τραγούδια όπως τα Χάρτινα φανάρια, Δεν χρωστάω σε κανένα, Γαλάζιες ερωμένες, Aν μ΄αγαπάς, και πολλά άλλα, ο Λευτέρης Πλιάτσικας
ξεκινάει ένα καινούργιο ταξίδι.

Με συνοδοιπόρους του την Λία Μιχαηλίδου στο πιάνο και την Αλίκη Μαϊδώνη στο τσέλο και με αφορμή την συνεργασία τους στο Ωδείο Πυξίδα στήνουν την ομώνυμη μπάντα!

Πυξίδα λοιπόν το νέο όχημα για τα καινούργια όνειρα και τις μουσικές ιστορίες που θα μας αφηγηθούν!

Με μια πολύ ενδιαφέρουσα μίξη όπου τα τραγούδια του Λευτέρη (καινούργια και παλιότερα των Οναρ ) σμίγουν μ’ ένα ηλεκτρονικό ήχο παρελθόντων αναφορών που παντρεύεται τόσο αρμονικά με τους κλασικούς ιριδισμούς δυο εξαιρετικών, κλασικής παιδείας μουσικών.

Από τους Όναρ στην Πυξίδα στη ΣΤΟΑ ΕΡΜΟΥ στις 17 Ιουνίου

Μετά απ’ τις τόσες και τόσες σημαντικές συνεργασίες που έκανε ο Λευτέρης Πλιάτσικας και οι Οναρ, με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τους Πυξ Λαξ, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και πολλούς άλλους, στην Πυξίδα και στη συνεργασία του με την Λία και την Αλίκη με τις οποίες μοιράζεται κι ένα έργο ζωής στο Ωδείο που με τόσο μεράκι και κόπο έχει δημιουργήσει, μοιάζει να βρίσκει το μουσικό του λιμάνι.

Οι νέες μελωδίες, τα λόγια αλλά και οι ενορχηστρώσεις πιο μεστές και ουσιαστικές από ποτέ.

Με τραγούδια νέα και παλιά, με διασκευές σε αγαπημένα, αλλά κυρίως με όχημα αυτόν τον ιδιαίτερο και φρέσκο ήχο τους που απεικονίζεται στο ολοκαίνουργιο «Σαν να μην υπάρχει αύριο» που μόλις κυκλοφόρησε από την Ogdoo Music Group, ο Λευτέρης Πλιάτσικας, η Λία Μιχαηλίδου και η Αλίκη ΜαΪδώνη με το όνομα που έχουν διαλέξει και είναι «Πυξίδα» θα βρίσκονται την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ στη ΣΤΟΑ ΕΡΜΟΥ Τραγουδώντας για όνειρα, πίνοντας κάτι που να ζεσταίνει και παίζοντας την μουσική τους κάνοντας μας όλους μια παρέα.

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share