Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η Μαρίνα Σάττι, έρχεται στον Κήπο του Μεγάρου για μία μοναδική συναυλία

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

10 Ιουνίου 2022 10:28
Η Μαρίνα Σάττι, έρχεται στον Κήπο του Μεγάρου για μία μοναδική συναυλία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αγαπημένη τραγουδοποιός και καλλιτέχνης Μαρίνα Σάττι, έρχεται στον Κήπο του Μεγάρου την 1η Ιουλίου, για μία μοναδική συναυλία, όπου θα παρουσιάσει και το πρώτο της άλμπουμ "Yenna" ("γέννα"), καθώς και πολύ γνωστά της κομμάτια που έχουν αγαπηθεί από τους φίλους της σε όλο τον κόσμο.

Παράλληλα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έρχεται στο θέατρο «Βράχων» στις 23 Ιουνίου.

Σε έναν από τους ομορφότερους κήπους της πόλης, δίπλα στο εμβληματικό Μέγαρο Μουσικής, η Μαρίνα Σάττι θα σε μαγέψει και θα ταξιδέψει.

Στη σκηνή την πλαισιώνει μια εξαιρετική μπάντα, σε ένα σύγχρονο μουσικό “πανηγύρι” με τη μοναδικά χαρακτηριστική αισθητική της, πολυφωνικές αλχημείες και απροσδόκητες ενορχηστρώσεις. Ένα θέαμα το οποίο θα παρασύρει το κοινό στην απόλυτη μουσική εμπειρία.

Μια πανδαισία ήχων, μια ξεχωριστή συνάντηση όπου το σύγχρονο συναντάει το παραδοσιακό και όλα μαζί βρίσκουν τον χώρο να υπάρξουν και να εκφραστούν μέσα από την πιο άμεση γλώσσα: τη μουσική.

Τραγούδια από την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο. Γκάιντα και beats. Νταούλια και 808. Μια γιορτή -με τη δύναμη να ενώνει ανθρώπους κάθε εθνικότητας και κάθε γενιάς- όπου το σύγχρονο συναντάει το παραδοσιακό για να εκφραστούν μέσα από την πιο άμεση γλώσσα: τη μουσική.

Σημειώνεται ότι οι εκδηλώσεις στον Κήπο του Μεγάρου κάθε καλοκαίρι γίνονται στο γρασίδι. Οι θεατές μπορούν να φέρουν μαζί τους μαξιλάρια ή ριχτάρια.

Προπώληση εισιτηρίων (€ 15) εδώ

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share